Multipliquem la visibilitat online

de la teva empresa

Has demanat el xec Kit Digital per a la teva empresa?

Des de Basetis t’ajudem a treure-li

el màxim rendiment amb un servei online a mida.

M’interessa

Què és el Kit Digital?

El Programa Kit Digital és una de les 212 mesures incloses dins dels Fons Next Generation EU. Es tracta d’un programa d’ajuts de més de 3.000 milions d’euros per a la digitalització de petites empreses, microempreses i professionals autònoms.

A qui va dirigit?

A petites empreses, microempreses i autònoms, de qualsevol sector amb domicili fiscal a Espanya.

Els ajuts estaran determinats en funció dels segments següents:

 

SEGMENT I

Petites empreses de 10 a 49 empleats.

SEGMENT II

Petites empreses o Microempreses de 3 a 9 empleats.

SEGMENT III

Petites empreses o Microempreses de 0 a 2 empleats.

 

Consulta els requisits per aconseguir el xec Kit Digital per a la teva empresa.

Tens algun dubte?

Vols més informació sobre el procés de sol·licitud del Kit Digital? Necessites conèixer ja el teu nivell de maduresa digital? No saps com bescanviar el teu xec ni quins serveis digitals necessita la teva empresa? Contacta amb nosaltres en un clic, estarem encantats d’assessorar-te i resoldre tots els teus dubtes.

Contactar

Quines solucions digitals t’oferim?

Lloc web

Definim amb tu l’UX i estructura conceptual de la teva pàgina web, creem tots els continguts textuals i visuals, i desenvolupem tota la programació del site i hosting. Un servei integral de creativitat i desenvolupament tecnològic que s’adapta al 100% a la teva identitat corporativa, objectius de comunicació i pressupost.

Ajut de fins a 2.000 €

M’interessa

Gestió de Xarxes Socials

T’oferim un servei integral de gestió de xarxes socials que integra totes les fases estratègiques i de producció: definició dels objectius digitals, elecció de plataformes i configuració de perfils corporatius, elaboració de brand voice i manual d’estil, planificació i creació de continguts, definició d’un protocol de gestió i prevenció de crisi de reputació online, pla de mesurament i informe de resultats.

Ajut de fins a 2.500 €

M’interessa

Comunicacions segures

Revisem i desenvolupem la seguretat en les connexions entre els dispositius dels treballadors i de l’empresa.

A Basetis revisem la configuració i els mitjans que utilitzes actualment per a enfortir i garantir la seguretat en les teves comunicacions. I si el teu firewall o mitjans actuals necessiten un canvi profund, et farem un pressupost personalitzat que pugui encaixar amb els ajuts digitals.

Ajut de fins a 6.000 €

M’interessa

Ciberseguretat

Configurem la seguretat de tots els sistemes informàtics de la teva empresa des de quatre grans àrees:

– Proves de penetració: Consisteix en una revisió externa, simulant ser uns hackers (però ètics!), que serveix per a detectar fins a quin punt de manera externa, només accedint a la web, és possible detectar forats de seguretat.

– Vulnerabilitats internes:
A Basetis proposem un exercici preventiu abans que arribin els intents d’infecció a través de recomanacions personalitzades, basant-nos en els sistemes de la seva empresa, i també de les aplicacions.

– Conscienciació en ciberseguretat:
El punt d’entrada més comú d’un malware és un enllaç en un correu electrònic. Per això, realitzem des de campanyes que simulen correus potencialment perillosos (phishing) per detectar els usuaris més vulnerables, fins a formacions personalitzades sobre ciberseguretat als teus equips de treball.

– Protecció d’equips:
Posem a la teva disposició les eines més avançades en protecció de dispositius i sistemes informàtics amb detecció i monitoratge proactiu.

Ajut de fins a 6.000 €

M’interessa

Requisits per aplicar al Kit Digital

 1. Ser una petita empresa, microempresa o autònom.
 2. Complir els límits financers i efectius que defineixen les categories d’empreses.
 3. Estar en situació d’alta i tenir l’antiguitat mínima que s’estableix per convocatòria.
 4. No tenir consideració d’empresa en crisi.
 5. Estar al corrent de les obligacions tributàries i davant de la Seguretat Social.
 6. No estar subjecta a una ordre de recuperació pendent de la Comissió Europea que hagi declarat un ajut il·legal i incompatible amb el mercat comú.
 7. No incórrer en cap de les prohibicions previstes a l’article 13.2 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions.
 8. No superar el límit d’ajudes mínimes en tres anys (200.000 euros).

Aquests ajuts els concedeixen els països, per la qual cosa no han de ser notificats a la Comissió Europea. No afecten la competència ni el mercat interior europeu.

En el cas que es compleixin els requisits, el criteri de concessió serà per ordre de presentació de sol·licituds, fins a l’exhauriment del crèdit pressupostari.

Et truquem per donar-te la millor resposta

Vols més informació sobre el procés de sol·licitud del Kit Digital? Necessites conèixer ara mateix el teu nivell de maduresa digital? No saps com bescanviar el teu xec ni quins serveis digitals necessita la teva empresa?

Omple el formulari amb les teves dades perquè puguem contactar amb tu com més aviat millor.

  Informació bàsica sobre protecció de dades (RGPD)

  T'informem que les dades personals que facilitis seran tractades per BASE TECHNOLOGY & INFORMATION SERVICES SLU (Basetis) com a responsable d'aquesta web. La finalitat de la recollida i el tractament de les dades és per a donar resposta a la consulta realitzada, així com per a l'enviament d'informació sobre els serveis del responsable del tractament. Les dades només seran conservades durant el temps necessari per a complir amb les finalitats descrites, i no se cedeixen a tercers, excepte obligació legal. La legitimació del tractament és el teu consentiment com a interessat. Podràs exercir els teus drets d'accés, rectificació, limitació i suprimir les dades a través del correu electrònic: dpo@basetis.com, així com a presentar una reclamació davant l'autoritat de control. Pots consultar informació addicional i detallada sobre protecció de dades en la nostra política de privacitat.