3a edició Lovelace: Teixint comunitat';

Volem dones al món TIC i les volem ben alt, on es prenen les decisions. Vine a Lovelace el dimarts 17 d'octubre a les 18.00h i enllaçat amb altres professionals que comparteixen el mateix amor que tu per la seva feina.

Vull assistir-hi!

Objectiu de l’acte

Aquest esdeveniment vol visibilitzar a referents femenins del sector i promoure la paritat entre dones i homes dins del sector STEM.

Sabem que és un objectiu difícil, però no impossible. Amb Lovelace oferim una oportunitat per a crear una xarxa de dones que es doni suport i s'ajudi a créixer. Juntes arribem més lluny.

Ordre del dia

Marta Clua
1

Benvinguda per part de Mónica Comajuan, sènior manager a Basetis.

“La societat necessita més referents femenins. Per això, el que més em motiva ara mateix és empoderar les dones que m'envolten”

Núria Salán
2

Xerrada a càrrec de Àurea Rodríguez, directora interina de la filial Sud-Oest del European Institute of Innovation & Technology Culture and Creativity i Premi Gaudí Gresol a l'Excel·lència i Notorietat en Tecnologia i Innovació 2023.

“Antes muerta que analógica”

3

Networking amb els diferents equips de Basetis.

“Oferirem un petit còctel per a totes”

hilo
hilo color morado
Retrato de Ada Lovelace

Ada Lovelace, la dona que va triar teixir algoritmes

Fa més de 150 anys, la matemàtica Ada Lovelace va crear el primer algoritme de la història. Lovelace va fer un pas endavant per a la ciència i la tecnologia, però sobretot, fou pionera per trencar amb els clixés femenins de l’època imposats per una societat històricament masclista.

Per què Basetis fa aquesta 3a edició?

Amb aquest esdeveniment volem crear un espai de reivindicació de perfils femenins que serveixi d’inspiració per dones del sector TIC i generar noves oportunitats laborals.

T’agradaria unir-te a la nostra comunitat? Subscriu-te a la nostra newsletter per estar al corrent de tot el que fem a la comunitat Lovelace!

Coneix Basetis. En vols saber més? Visita la nostra web o segueix-nos a les xarxes:

Anteriors edicions

PRIMERA EDICIÓ

12 de desembre de 2022

25

Dones van assistir

5

Persones en streaming

SEGONA EDICIÓ

16 de març de 2023

17

Dones van assistir

18

Persones en streaming