Ets matemàtica, enginyera, informàtica, física o de qualsevol altre perfil tecnològic? Des de Basetis impulsem la segona edició del dia Lovelace. Serà de nou a les oficines de La Pedrera, el 16 de març de 18 a 20h.

Vull assistir-hi! icono link externo

Objectiu de l’acte

Som molt conscients de les desigualtats de gènere i més en àmbits com el sector TIC. De fet, una de les nostres raons de ser és la lluita contra les desigualtats i la lluita per aconseguir, en un futur pròxim (esperem), que totes les persones, independentment del gènere, tinguin les mateixes oportunitats.

Per això, aquest esdeveniment vol visibilitzar a referents femenins del sector i promoure la paritat entre dones i homes dins del sector STEM, i també a Basetis.

Ordre del dia

Marta Clua
1

Benvinguda per part de Carol Monrreal, consultora en infraestructures, especialitzada en service manager en Basetis.

”Amb el meu perfil sempre em diuen: 'Ves-hi tu a la reunió amb client, que si no, no ens entenem'.”

Núria Salán
2

Xerrada a càrrec de Núria Salán, professora de metal·lúrgia a la UPC-Terrassa i Presidenta de la Societat Catalana de Tecnologia.

“M'he atrevit a presentar un programa de televisió de dones inventores (L'enginy (in)visible).”

3

Speed-dating professional amb els diferents equips de Basetis.

“Oferirem un petit còctel per a totes”

hilo
hilo color morado
Retrato de Ada Lovelace

Ada Lovelace, la dona que va triar teixir algoritmes

Fa més de 150 anys, la matemàtica Ada Lovelace va crear el primer algoritme de la història. Lovelace va fer un pas endavant per a la ciència i la tecnologia, però sobretot, fou pionera per trencar amb els clixés femenins de l’època imposats per una societat històricament masclista.

Per què Basetis fa aquesta 2a edició?

Basetis és una consultora tecnològica de Barcelona composta per unes 380 persones, amb només un 28% de dones. La trobada té l’objectiu de parlar sobre la situació de la dona dins del sector i, alhora, el de reduir la bretxa de gènere de Basetis amb una sessió d’entrevistes ràpides amb les participants interessades a trobar feina o millorar les seves condicions laborals. Amb aquest esdeveniment volem crear un espai de reivindicació del talent femení que serveixi d’inspiració per dones del sector TIC i generar noves oportunitats laborals

En vols saber més? Visita la nostra web o segueix-nos a les xarxes:

Com va anar la primera edició

25

Dones van assistir a la 1ª edició Lovelace Connecting Women

18

Dones van participar al speed dating

13

Dones ens van enviar el CV

25%

Engagement a xarxes socials