Analítica i Integració de Dades

Analítica i Integració de Dades

Gestionem bases de dades de qualsevol mida i complexitat. Migrem, transformem, analitzem i visualitzem les dades per extreure’n tot el seu valor i utilitat.

Auditoria i qualitat de dades

Avaluem preventivament i proactivament la qualitat de la dada, juntament amb l’anàlisi funcional i regles personalitzades del client, i elaborem informes personalitzats amb els punts crítics i dèbils de les dades actuals dels clients.

Data monitoring

Fem el seguiment de grans volums de dades de trànsit de xarxes (telefònic, WAN, ràdio…) no real-time.

Oferim models a mesura i adaptats a qualsevol necessitat que puguin utilitzar-se per la seva integració amb altres serveis o sistemes del client.

Data management

Fem inventaris de dades mestre i establim bones pràctiques en el flux d’informació per assegurar la certesa i la qualitat de la informació.

Control panel

Dissenyem i implantem quadres de comandament a mida, per a qualsevol sistema i oferim un sistema d’emissió d’informes ajustat a les necessitats del client.

Data migration

Analitzem sistemes d’origen per realitzar la migració de dades a altres sistemes de destí.

Apliquem regles funcionals i de coherència per garantir l’èxit de la migració, i elaborem informes ajustats als requisits del client.

Anàlisi de frau cooperatiu

Creem models basats en grafs que determinen visualment entorns de possible frau col·laboratiu, que podem implementar en sistemes de tercers, amb especialitat en l’àmbit de les assegurances.

Gestió del risc de crèdit

Analitzem i implementem models algorítmics que determinen l’scoring de la banca, especialment en crèdits al consum.

Des del nostre equip multidisciplinari orientem els models a una alta eficiència matemàtica, estadística i qualitat de desenvolupament.

Data pipelines

Dissenyem i desenvolupem processos per controlar les transformacions de dades implicades en els fluxos de treball de les diferents fases d’explotació de la informació.

Data lakes i Data warehouses

Oferim diferents solucions per a la correcta explotació de les dades en funció de les necessitats definides pel client.

Dissenyem i implantem l’arquitectura òptima tant en el cloud com on-premise.

Modelat de dades

Cada negoci té les seves particularitats i per aquest motiu és imprescindible modelar les dades de manera personalitzada.

Això permet obtenir el màxim rendiment i garantir la seva qualitat durant el cicle de vida d’aquests.

D’aquesta manera, analitzem al detall les claus del negoci dels nostres clients i dissenyem el model que millor s’adapti a les seves necessitats.

Veure cas d'èxit

Consolidació i optimització Datawarehouse

veure cas d'èxit

Veure cas d'èxit

Conversió massiva de dades de l’aplicació Zeus GNF

veure cas d'èxit

Veure cas d'èxit

Servei de gestió integral d’enginyeria de dades

veure cas d'èxit

Veure cas d'èxit

Volava: Classes de fitness online

veure cas d'èxit

Cerques una solució?

Explica’ns el que necessites. Escriu-nos a través d’aquest formulari i t’oferirem la solució que millor s’ajusti a la teva necessitat.


    Informació bàsica sobre protecció de dades (RGPD)

    T'informem que les dades personals que facilitis seran tractades per BASE TECHNOLOGY & INFORMATION SERVICES SLU (Basetis) com a responsable d'aquesta web. La finalitat de la recollida i el tractament de les dades és per a donar resposta a la consulta realitzada, així com per a l'enviament d'informació sobre els serveis del responsable del tractament. Les dades només seran conservades durant el temps necessari per a complir amb les finalitats descrites, i no se cedeixen a tercers, excepte obligació legal. La legitimació del tractament és el teu consentiment com a interessat. Podràs exercir els teus drets d'accés, rectificació, limitació i suprimir les dades a través del correu electrònic: dpo@basetis.com, així com a presentar una reclamació davant l'autoritat de control. Pots consultar informació addicional i detallada sobre protecció de dades en la nostra política de privacitat.