Business & Management

Ajudem a qualsevol negoci a executar els seus projectes i aconseguir els seus objectius. Ho fem mitjançant metodologies àgils i solucions eficients.

Catàleg de serveis i SLAs

Contribuïm a la definició i elaboració eficient de catàlegs de serveis i acords pel que fa al servei (SLA) entre una organització i els seus proveïdors.

Direcció de projectes

Gestionem projectes en l’àrea desitjada pel client amb experts certificats en metodologies agile o en cascada.

Ens adaptem a metodologies pròpies del client i augmentem valor aportant Scrum Masters, Product Owners i analistes funcionals altament qualificats.

Agile framework

Oferim els nostres serveis com a Scrum Master, Product Owner o Kanban System Design per agilitzar equips mòbils o de qualsevol mena de desenvolupament.

Supervisió de contractes de proveïdors IT

Realitzem una auditoria, control i supervisió dels acords de servei (SLA) dels proveïdors IT amb l’organització.

Contribuïm a la resolució de desacords i propostes de millora orientades a la prestació de serveis amb qualitat segons el catàleg de serveis definit.

Disseny i implementació de serveis PMO

Oferim serveis íntegres de Project Management Office (PMO) per a qualsevol necessitat del client.

Aportem la nostra experiència amb grans clients per al disseny d’una PM, mecanismes de seguiment, òrgans de decisió, coordinació i execució, i indicadors KPI’s de control i així obtenir valor afegit.

Veure cas d'èxit

AM Managers para Naturgy Informática

veure cas d'èxit

Veure cas d'èxit

Anàlisi de processos i eines de recursos humans

veure cas d'èxit

Veure cas d'èxit

Anàlisi i optimització de processos d’indústria 4.0 per la transformació digital

veure cas d'èxit

Veure cas d'èxit

Assessorament i implantació de l’estratègia de ciberseguretat

veure cas d'èxit

Cerques una solució?

Explica’ns el que necessites. Escriu-nos a través d’aquest formulari i t’oferirem la solució que millor s’ajusti a la teva necessitat.


    Informació bàsica sobre protecció de dades (RGPD)


    T'informem que les dades personals que facilitis seran tractades per BASE TECHNOLOGY & INFORMATION SERVICES SLU (Basetis) com a responsable d'aquesta web. La finalitat de la recollida i el tractament de les dades és per a donar resposta a la consulta realitzada, així com per a l'enviament d'informació sobre els serveis del responsable del tractament. Les dades només seran conservades durant el temps necessari per a complir amb les finalitats descrites, i no se cedeixen a tercers, excepte obligació legal. La legitimació del tractament és el teu consentiment com a interessat. Podràs exercir els teus drets d'accés, rectificació, limitació i suprimir les dades a través del correu electrònic: dpo@basetis.com, així com a presentar una reclamació davant l'autoritat de control. Pots consultar informació addicional i detallada sobre protecció de dades en la nostra política de privacitat.