Infrastructures

Despleguem i mantenim les infraestructures necessàries perquè tota tecnologia informàtica funcioni de manera eficient.

Solucions Cloud

Oferim serveis cloud per a empreses, a les que acompanyem des de la fase de disseny, passant per la implementació i acabant amb la fase de manteniment i gestió del servei.

Metodologia DevOps

Basant-nos en la metodologia DevOps, duem a terme projectes àgils com la paquetització de canvis de desenvolupament i actualització en els entorns de producció d’una forma desatesa i segura.

Seguretat

Elaborem informes de ciberseguretat, vulnerabilitats i recomanacions enfocats a millorar la seguretat de l’empresa.

Apostem fortament pels productes de Sophos, implementem sistemes d’antivirus basats en algoritmes d’AI amb Deep Learning en tota mena de dispositius, firewalls o UTM de darrera generació.

SAP Basis

La cura de la infraestructura SAP, sovint el core de les empreses, és fonamental.

Realitzem auditories, migracions, SAP Hana, dimensionament, rendiment, arquitectures complexes, monitoratge i manteniment d’aquests sistemes.

Administració de sistemes

Realitzem auditories dels sistemes actuals per definir la millor solució per al client.

Optimitzem els recursos tecnològics existents, els adaptem, implementem i realitzem el seu monitoratge en infraestructures Cloud i On Premise. Realitzem serveis de consultoria i implementem la virtualització del Centre de Dades (CPD) a entorns VMWare, Citrix, Hyper-V i gestió de contenidors Docker i Kubernetes.

Govern i processos d’infraestructures

Millorem l’eficiència del govern de datacenters i operacions IT, mitjançant un alt coneixement en metodologies àgils o ITIL.

Veure cas d'èxit

Assessorament i implantació de l’estratègia de ciberseguretat

veure cas d'èxit

Veure cas d'èxit

Millora de l’arquitectura cloud

veure cas d'èxit

Veure cas d'èxit

Suport de Help Desk

veure cas d'èxit

Veure cas d'èxit

Volava: Classes de fitness online

veure cas d'èxit

Cerques una solució?

Explica’ns el que necessites. Escriu-nos a través d’aquest formulari i t’oferirem la solució que millor s’ajusti a la teva necessitat.


    Informació bàsica sobre protecció de dades (RGPD)


    T'informem que les dades personals que facilitis seran tractades per BASE TECHNOLOGY & INFORMATION SERVICES SLU (Basetis) com a responsable d'aquesta web. La finalitat de la recollida i el tractament de les dades és per a donar resposta a la consulta realitzada, així com per a l'enviament d'informació sobre els serveis del responsable del tractament. Les dades només seran conservades durant el temps necessari per a complir amb les finalitats descrites, i no se cedeixen a tercers, excepte obligació legal. La legitimació del tractament és el teu consentiment com a interessat. Podràs exercir els teus drets d'accés, rectificació, limitació i suprimir les dades a través del correu electrònic: dpo@basetis.com, així com a presentar una reclamació davant l'autoritat de control. Pots consultar informació addicional i detallada sobre protecció de dades en la nostra política de privacitat.