Legal

Assessorem en tot allò que està relacionat amb la protecció de dades per a empreses, el comerç electrònic, les noves tecnologies i la propietat intel·lectual i industrial de l’àmbit TIC.

Serveis GDPR i LOPD

Realitzem assessorament en matèria de protecció de dades per adequar-les a la normativa vigent, detectar bretxes de seguretat i aportar solucions que permetin evitar possibles infraccions i sancions.

Comerç electrònic (LSSI)

Realitzem assessorament legal amb la finalitat que tota l’organització compleixi amb la normativa de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic.

Així mateix, redactem i actualitzem els textos legals de llocs web i aplicacions per a tota mena de dispositius.

Propietat intel·lectual i industrial

Ajudem a organitzacions i persones a protegir els seus actius immaterials a través de la gestió i l’assessorament en matèria de drets d’autor, software, marques, dissenys i patents.

Cerques una solució?

Explica’ns el que necessites. Escriu-nos a través d’aquest formulari i t’oferirem la solució que millor s’ajusti a la teva necessitat.


    Informació bàsica sobre protecció de dades (RGPD)


    T'informem que les dades personals que facilitis seran tractades per BASE TECHNOLOGY & INFORMATION SERVICES SLU (Basetis) com a responsable d'aquesta web. La finalitat de la recollida i el tractament de les dades és per a donar resposta a la consulta realitzada, així com per a l'enviament d'informació sobre els serveis del responsable del tractament. Les dades només seran conservades durant el temps necessari per a complir amb les finalitats descrites, i no se cedeixen a tercers, excepte obligació legal. La legitimació del tractament és el teu consentiment com a interessat. Podràs exercir els teus drets d'accés, rectificació, limitació i suprimir les dades a través del correu electrònic: dpo@basetis.com, així com a presentar una reclamació davant l'autoritat de control. Pots consultar informació addicional i detallada sobre protecció de dades en la nostra política de privacitat.