Uneix-te al dia LoveLace i juntes potenciem el talent femení a les TIC!

icono de mano en pixeles
Dilluns 12/12/22
icono de mano en pixeles
18-20h.
icono de mano en pixeles
La Pedrera

Ets matemàtica, enginyera, informàtica, física o de qualsevol altre perfil tecnològic? Des de Basetis, volem retre homenatge a qui fou la primera programadora de la història, Ada Lovelace, amb una trobada a les nostres oficines de La Pedrera, el 12 de desembre de 18 a 20h.

Adreçada a dones tecnòlogues que vulguin aprofundir en les qüestions de gènere en el sector TIC o que tinguin interès en millorar la seva situació laboral.

Vull assistir-hi! icono link externo
hilo color morado

Objectiu de l’acte

Som molt conscients de les desigualtats de gènere i més en àmbits com el sector TIC. De fet, una de les nostres raons de ser és la lluita contra les desigualtats i la lluita per aconseguir, en un futur pròxim (esperem), que totes les persones, independentment del gènere, tinguin les mateixes oportunitats.

Per això, aquest esdeveniment vol reivindicar el talent femení, inspirar a les dones d’aquests sectors i promoure la paritat entre dones i homes dins del sector STEM, i també a Basetis.

icono de mano en pixeles
Dilluns 12/12/22
icono de mano en pixeles
18-20h.
icono de mano en pixeles
La Pedrera

Ordre del dia

Marta Clua
número 1

Benvinguda per part de Marta Clua, manager a Basetis.

”Canviant la perspectiva de gènere des de les empreses.”

número 2

Xerrada a càrrec Esther Izquierdo, directora de Consultoria Energètica i de Sostenibilitat a ARCbcn.

“És possible un lideratge en femení en el sector TIC?”

número 3

Speed-dating professional amb els diferents equips de Basetis.

“Oferirem un petit còctel per a totes”

hilo
hilo color morado
Retrato de Ada Lovelace

Ada Lovelace, la dona que va triar teixir algoritmes

Fa més de 150 anys, la matemàtica Ada Lovelace va crear el primer algoritme de la història. Lovelace va fer un pas endavant per a la ciència i la tecnologia, però sobretot, fou pionera per trencar amb els clixés femenins de l’època imposats per una societat històricament masclista.

Per què Basetis fa aquest acte?

Basetis és una consultora tecnològica de Barcelona composta per unes 380 persones, amb només un 28% de dones. La trobada té l’objectiu de parlar sobre la situació de la dona dins del sector i, alhora, el de reduir la bretxa de gènere de Basetis amb una sessió d’entrevistes ràpides amb les participants interessades a trobar feina o millorar les seves condicions laborals. Amb aquest esdeveniment volem crear un espai de reivindicació del talent femení que serveixi d’inspiració per dones del sector TIC i generar noves oportunitats laborals

En vols saber més? Visita la nostra web o segueix-nos a las xarxes:

hilo