Avís legal

Aquest Avís Legal regula l’accés i utilització del lloc web de Basetis, tots els seus subdominis i directoris, que Basetis posa a disposició dels usuaris i usuàries d’Internet. Pots trobar més informació relativa a la nostra Política de Privacitat en aquesta pàgina. Si vols enviar o ja ens has enviat informació per optar a un lloc de feina a la nostra empresa, visita també l’apartat de Política de Privacitat de Candidatures.


Informació legal

Estàs visitant el lloc web de Basetis, amb adreça web https://www.basetis.com/. El titular d’aquest blog és Base Technology & Information Services, S.L. (en endavant, Basetis).

  • Domicili: Passeig de Gràcia, 92 1r 1a i 1r 2a. 08008-Barcelona.
  • Adreça d’e-mail: basetis [at] basetis.com
  • Dades registrals: Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona, Tom 41580, Foli 158, Fulla B-389.596, Inscripció 2a.
  • CIF: B-65208183
  • DPO: Julia Carreras Marin, julia.carreras [at] basetis.com.

Condicions d’ús

Aquest Avís Legal regula l’accés i utilització del lloc web de Basetis (en endavant, el lloc web), amb domini https://www.basetis.com, tots els seus subdominis i directoris, que Basetis posa a disposició dels usuaris d’Internet. Accedir a aquest lloc web implica acceptar sense reserves les presents condicions i la submissió a la legislació espanyola, renunciant a altres furs. Per tot això, és important que llegeixis atentament la informació d’aquest Avís Legal.

Com a usuari o usuària et compromets a utilitzar aquest lloc web, els seus continguts i els serveis que oferim en ell d’acord amb la Llei, aquestes condicions d’ús, els bons costums i l’ordre públic.

No has d’utilitzar aquest lloc web ni els continguts o serveis que s’hi presten amb fins o efectes il·lícits o contraris al que exposem en aquestes Condicions. Tampoc has d’utilitzar-lo de manera que pugui perjudicar els interessos o drets de tercers, ni fer inaccessible, inutilitzar o deteriorar aquest lloc web, els seus continguts o serveis, o impedir un normal gaudi del mateix pels altres usuaris o usuàries.

Com a usuari o usuària, et compromets expressament a no destruir, alterar, inutilitzar o danyar, de qualsevol forma, les dades, programes o documents electrònics que estiguin en aquest lloc web  a no obstaculitzar l’accés d’altres usuaris o usuàries mitjançant el consum massiu dels recursos informàtics a través dels quals Basetis presta el servei, ni a realitzar accions que malmetin, interrompin o generin errors en aquests sistemes / serveis.

Finalment, et compromets com usuari o usuària a no introduir programes, virus, macros, applets, controls ActiveX o qualsevol altre dispositiu lògic o seqüència de caràcters que causin o puguin causar qualsevol classe d’alteració en els sistemes informàtics de Basetis o de tercers.

Basetis es reserva el dret de denegar, suspendre, interrompre o cancel·lar l’accés o la utilització, totalment o parcialment, d’aquest lloc web a aquells usuaris, usuàries o visitants del mateix que incompleixin qualsevol de les condicions previstes en aquest Avís Legal.


Propietat intel·lectual i industrial

El disseny gràfic, codis font, logotips, marques, textos, il·lustracions, fotografies, signes distintius i altres elements que apareixen al lloc web pertanyen a Basetis i estan protegits pels drets de propietat intel·lectual i industrial que els corresponen.

En cap cas, l’accés i navegació al lloc web pressuposa l’obtenció de cap mena de llicència o cessió total o parcial dels citats drets de propietat intel·lectual i industrial sobre el lloc web o el seu contingut. Així, en queda expressament prohibida qualsevol transmissió, reproducció, distribució, comunicació pública o transformació, total o parcial, sense previ consentiment dels titulars.


Responsabilitats

Basetis es reserva el dret a realitzar canvis en aquest lloc web sense previ avís, amb l’objecte d’actualitzar, corregir, modificar, afegir o eliminar els continguts o el disseny.

Basetis exclou tota responsabilitat que es pugui derivar d’interferències, interrupcions, virus informàtics, avaries, retards, bloquejos en la connexió a Internet o desconnexions en el funcionament operatiu del lloc web que es produeixin per causes alienes a Basetis o intromissions il·legítimes fora del control de Basetis.

El present Avís Legal es refereix a aquest lloc web i als continguts de Basetis, i no s’aplica als enllaços o a les pàgines web de tercers als quals puguis accedir a través del mateix. Les destinacions dels enllaços a tercers no estan sota el control de Basetis. Per això, Basetis no és responsable del contingut de cap d’aquestes pàgines web de destinació dels enllaços ni de cap enllaç inclòs en una pàgina web amb la qual s’arribi a aquest lloc web, ni de cap canvi o actualització en aquestes pàgines.

L’establiment d’enllaços entre pàgines web de tercers i aquest lloc web no implica, en cap cas, l’existència de relacions entre Basetis i el propietari d’altres pàgines web, ni l’acceptació i aprovació per part de Basetis dels seus continguts o serveis.