Serveis transversals

Els nostres serveis transversals estan dissenyats per complementar les operacions actuals, cobrint llocs o capacitats que no arribin a cobrir els teus projectes o serveis interns.

Serveis de gestió

Els serveis de gestió en l’àmbit de la consultoria tecnològica impliquen la planificació, l’organització i el control dels serveis de TI dins d’una organització per garantir la seva prestació eficaç i eficient per tal de complir els objectius empresarials. Per això, abordem la gestió de la infraestructura de TI, sistemes de software i aplicacions, així com la gestió del personal de TI responsable del manteniment i suport d’aquests sistemes.

CIO com a servei

Proporcionem a les organitzacions accés a directors de tecnologies de la informació (CIO) experimentats de manera flexible, cosa que els permet aprofitar l’experiència dels millors executius de tecnologia sense comprometre’s a una contractació a temps complet. El nostre equip de CIO com a servei treballa en estreta col·laboració amb els clients per comprendre els seus objectius empresarials i desenvolupar estratègies tecnològiques que s’hi ajustin.

Garantia de qualitat

Proporcionem serveis experimentats de direcció de tecnologies de la informació (CIO), permetent aprofitar la nostra experiència sense comprometre una contractació a temps complet. El nostre equip de CIO com a servei treballa estretament amb els clients per comprendre els seus objectius empresarials i desenvolupar estratègies tecnològiques ajustades a ells.

Assessorament jurídic en TI

Els serveis d’Assessorament jurídic en TI proporcionen a les organitzacions orientació legal experta en assumptes relacionats amb la tecnologia. Treballem en estreta col·laboració amb els clients per comprendre els seus objectius empresarials i donar consell i servei al voltant de qüestions com la privadesa de les dades, la ciberseguretat, la propietat intel·lectual, les llicències de programari i el compliment normatiu.

Formacions i xerrades

Comptem amb el coneixement i les habilitats necessàries per impartir formació personalitzada i sessions educatives sobre temes relacionats amb la tecnologia i altres àmbits empresarials. Desenvolupem programes de formació i continguts educatius per dotar el teu equip d’habilitats i competències alineats amb les necessitats i els objectius de la teva companyia.

Accessibilitat

Garantim que els continguts digitals i la tecnologia de les organitzacions siguin accessibles per a tothom, maximitzant la diversitat d’usuaris. Treballem amb tu per comprendre les teves necessitats i oferir solucions personalitzades que compleixin amb la normativa d’accessibilitat i perquè l’experiència d’usuari sigui totalment inclusiva.

Veure cas d'èxit

AM Managers per a Naturgy Informàtica

veure cas d'èxit

Veure cas d'èxit

Manteniment multiplataforma de les aplicacions digitals de la Diputació de Barcelona

veure cas d'èxit

Cerques una solució?

Explica’ns el que necessites. Escriu-nos a través d’aquest formulari i t’oferirem la solució que millor s’ajusti a la teva necessitat.


    Informació bàsica sobre protecció de dades (RGPD)

    T'informem que les dades personals que facilitis seran tractades per BASE TECHNOLOGY & INFORMATION SERVICES SLU (Basetis) com a responsable d'aquesta web. La finalitat de la recollida i el tractament de les dades és per a donar resposta a la consulta realitzada, així com per a l'enviament d'informació sobre els serveis del responsable del tractament. Les dades només seran conservades durant el temps necessari per a complir amb les finalitats descrites, i no se cedeixen a tercers, excepte obligació legal. La legitimació del tractament és el teu consentiment com a interessat. Podràs exercir els teus drets d'accés, rectificació, limitació i suprimir les dades a través del correu electrònic: dpo@basetis.com, així com a presentar una reclamació davant l'autoritat de control. Pots consultar informació addicional i detallada sobre protecció de dades en la nostra política de privacitat.