Serveis transversals

Els nostres serveis transversals estan dissenyats per complementar les operacions actuals, cobrint llocs o capacitats que no arribin a cobrir els teus projectes o serveis interns.

Serveis de gestió

Els serveis de gestió en l’àmbit de la consultoria tecnològica impliquen la planificació, l’organització i el control dels serveis de TI dins d’una organització per garantir la seva prestació eficaç i eficient per tal de complir els objectius empresarials. Per això, abordem la gestió de la infraestructura de TI, sistemes de software i aplicacions, així com la gestió del personal de TI responsable del manteniment i suport d’aquests sistemes.

CIO com a servei

Proporcionem a les organitzacions accés a directors de tecnologies de la informació (CIO) experimentats de manera flexible, cosa que els permet aprofitar l’experiència dels millors executius de tecnologia sense comprometre’s a una contractació a temps complet. El nostre equip de CIO com a servei treballa en estreta col·laboració amb els clients per comprendre els seus objectius empresarials i desenvolupar estratègies tecnològiques que s’hi ajustin.

Garantia de qualitat

Proporcionem serveis experimentats de direcció de tecnologies de la informació (CIO), permetent aprofitar la nostra experiència sense comprometre una contractació a temps complet. El nostre equip de CIO com a servei treballa estretament amb els clients per comprendre els seus objectius empresarials i desenvolupar estratègies tecnològiques ajustades a ells.

Assessorament jurídic en TI

Els serveis d’Assessorament jurídic en TI proporcionen a les organitzacions orientació legal experta en assumptes relacionats amb la tecnologia. Treballem en estreta col·laboració amb els clients per comprendre els seus objectius empresarials i donar consell i servei al voltant de qüestions com la privadesa de les dades, la ciberseguretat, la propietat intel·lectual, les llicències de programari i el compliment normatiu.

Formacions i xerrades

Comptem amb el coneixement i les habilitats necessàries per impartir formació personalitzada i sessions educatives sobre temes relacionats amb la tecnologia i altres àmbits empresarials. Desenvolupem programes de formació i continguts educatius per dotar el teu equip d’habilitats i competències alineats amb les necessitats i els objectius de la teva companyia.

Accessibilitat

Garantim que els continguts digitals i la tecnologia de les organitzacions siguin accessibles per a tothom, maximitzant la diversitat d’usuaris. Treballem amb tu per comprendre les teves necessitats i oferir solucions personalitzades que compleixin amb la normativa d’accessibilitat i perquè l’experiència d’usuari sigui totalment inclusiva.

Veure cas d'èxit

AM Managers per a Naturgy Informàtica

veure cas d'èxit

Veure cas d'èxit

Formacions de bones pràctiques amb ChatGPT

veure cas d'èxit

Veure cas d'èxit

Manteniment multiplataforma de les aplicacions digitals de la Diputació de Barcelona

veure cas d'èxit

Cerques una solució?

Explica’ns el que necessites. Escriu-nos a través d’aquest formulari i t’oferirem la solució que millor s’ajusti a la teva necessitat.


    Informació bàsica sobre protecció de dades (RGPD)

    T'informem que les dades personals que facilitis seran tractades per BASE TECHNOLOGY & INFORMATION SERVICES SLU (Basetis) com a responsable d'aquesta web. La finalitat de la recollida i el tractament de les dades és per a donar resposta a la consulta realitzada, així com per a l'enviament d'informació sobre els serveis del responsable del tractament. Les dades només seran conservades durant el temps necessari per a complir amb les finalitats descrites, i no se cedeixen a tercers, excepte obligació legal. La legitimació del tractament és el teu consentiment com a interessat. Podràs exercir els teus drets d'accés, rectificació, limitació i suprimir les dades a través del correu electrònic: dpo@basetis.com, així com a presentar una reclamació davant l'autoritat de control. Pots consultar informació addicional i detallada sobre protecció de dades en la nostra política de privacitat.