Intel·ligència artificial

Aprofitem la tecnologia i l’experiència de la IA per proporcionar solucions estratègiques, així com abordar reptes empresarials complexos i millorar l’eficiència operativa.

Reconeixement d'imatges i documents

Desenvolupem solucions basades en IA per comprendre, identificar i extreure automàticament informació d’imatges digitals, vídeos i documents. El nostre servei de Reconeixement d’imatges i documents permet, a més, el posterior processament i l’anàlisi de dades.

Comprensió del llenguatge natural

Oferim solucions basades en IA per comprendre i interpretar el llenguatge natural humà, utilitzant aquesta informació per a processos posteriors d’anàlisi i automatització de tasques.

Chatbot i assistent de veu

Creem interfícies de conversa basades en IA capaces d’entendre i respondre les consultes i ordres dels usuaris. El nostre servei de Chatbot i assistent de veu millora l’experiència del client en proporcionar una assistència personalitzada i eficient, i permet el control de dispositius i serveis amb mans lliures.

Analítica avançada

Mitjançant el nostre servei d’Analítica avançada, desenvolupem solucions basades en IA que ofereixen perspectives empresarials a partir de conjunts de dades grans i complexes. Això ens permet identificar patrons, tendències i relacions a les dades, així com generar previsions i recomanacions.

Solucions d'optimització

Les nostres Solucions d’optimització basades en IA milloren el rendiment i l’eficiència de sistemes, processos i aplicacions, utilitzant patrons extrets de grans conjunts de dades i tenint en compte prioritats i restriccions.

Solucions de recomanació

Oferim Solucions de recomanació basades en IA que analitzen el comportament i les preferències dels usuaris per recomanar productes o serveis personalitzats, alhora que milloren l’experiència del client i impulsen el creixement dels ingressos.

Veure cas d'èxit

Detecció i classificació d’olives en la cadena de producció d’oli

veure cas d'èxit

Veure cas d'èxit

Manteniment predictiu industrial (basant-se en el so)

veure cas d'èxit

Veure cas d'èxit

Farma xatbot: algorisme de conversa guiada

veure cas d'èxit

Veure cas d'èxit

Fast Fashion: optimització de preus en outlet

veure cas d'èxit

Veure cas d'èxit

Fast Fashion: optimització de preus en períodes de rebaixes

veure cas d'èxit

Veure cas d'èxit

Millora de l’eficiència en l’enginyeria inversa d’aromes

veure cas d'èxit

Veure cas d'èxit

Optimització de temps i costos en l’assignació automàtica de conductors

veure cas d'èxit

Veure cas d'èxit

Optimització dels recursos d’urgència

veure cas d'èxit

Veure cas d'èxit

Smart Booking: increment de la venda d’entrades gràcies a la previsió d’aforament

veure cas d'èxit

Cerques una solució?

Explica’ns el que necessites. Escriu-nos a través d’aquest formulari i t’oferirem la solució que millor s’ajusti a la teva necessitat.


    Informació bàsica sobre protecció de dades (RGPD)

    T'informem que les dades personals que facilitis seran tractades per BASE TECHNOLOGY & INFORMATION SERVICES SLU (Basetis) com a responsable d'aquesta web. La finalitat de la recollida i el tractament de les dades és per a donar resposta a la consulta realitzada, així com per a l'enviament d'informació sobre els serveis del responsable del tractament. Les dades només seran conservades durant el temps necessari per a complir amb les finalitats descrites, i no se cedeixen a tercers, excepte obligació legal. La legitimació del tractament és el teu consentiment com a interessat. Podràs exercir els teus drets d'accés, rectificació, limitació i suprimir les dades a través del correu electrònic: dpo@basetis.com, així com a presentar una reclamació davant l'autoritat de control. Pots consultar informació addicional i detallada sobre protecció de dades en la nostra política de privacitat.