Dades i analítica

Oferim consultoria estratègica en dades, arquitectura i processos de negoci, maximitzant el valor de la informació mitjançant anàlisi, visualització i gestió per impulsar decisions estratègiques.

Govern de dades

Oferim solucions integrals al govern de dades per a una gestió eficaç de la informació. Realitzem serveis de classificació, llinatge, qualitat i aplicació de polítiques de dades. Realitzem un treball en contacte estret per entendre les teves necessitats i desenvolupar solucions personalitzades que garanteixin la seguretat, la conformitat i l’accessibilitat de les teves dades.

Enginyeria de dades

Proporcionem ajuda experta per gestionar i optimitzar el processament de dades a gran escala i a temps real, la seva integració, emmagatzematge, modelatge i anàlisi per a la teva empresa. Oferim serveis integrals d’enginyeria de dades que abasten el disseny, la construcció i el manteniment d’infraestructura i sistemes necessaris per recopilar, emmagatzemar i analitzar tota mena de dades.

Migració i integració de dades

Oferim la nostra experiència demostrada per ajudar la teva empresa amb la migració i integració de dades, que implica la transferència i fusió de dades entre diferents sistemes o formats, mantenint la seva qualitat i consistència.

BI i informes

El nostre servei de BI i informes inclou la recopilació i anàlisi de dades per generar informes, ajuts visuals i quadres de comandament que ofereixin informació valuosa i ajudin a la presa de decisions de la teva empresa.

Visualització de dades

Des de la nostra passió per la visualització de dades, et podem ajudar a presentar informació complexa de manera comprensible mitjançant l’ús d’elements visuals com taules i gràfics dinàmics. La nostra experiència en aquest camp ens permet transformar dades en representacions visuals impactants i significatives.

Solucions de Big Data

Brindem assistència especialitzada per trobar solucions de Big Data, abastant la recopilació i anàlisi de conjunts extensos de dades, tant estructurats com no estructurats, per a la presa de decisions empresarials. Destaquem en el maneig de conjunts de dades grans i complexes i en l’ús d’enfocaments avançats que superen les tècniques de processament tradicionals.

Veure cas d'èxit

Consolidació i optimització Datawarehouse

veure cas d'èxit

Veure cas d'èxit

Conversió massiva de dades de l’aplicació Zeus GNF

veure cas d'èxit

Veure cas d'èxit

Model de detecció de frau en transferències internacionals

veure cas d'èxit

Veure cas d'èxit

Predicció de la probabilitat d’impagament per a crèdits al consum

veure cas d'èxit

Veure cas d'èxit

Predicció de la probabilitat d’impagament per al finançament de vehicles

veure cas d'èxit

Veure cas d'èxit

Servei de gestió integral d’enginyeria de dades

veure cas d'èxit

Cerques una solució?

Explica’ns el que necessites. Escriu-nos a través d’aquest formulari i t’oferirem la solució que millor s’ajusti a la teva necessitat.


    Informació bàsica sobre protecció de dades (RGPD)

    T'informem que les dades personals que facilitis seran tractades per BASE TECHNOLOGY & INFORMATION SERVICES SLU (Basetis) com a responsable d'aquesta web. La finalitat de la recollida i el tractament de les dades és per a donar resposta a la consulta realitzada, així com per a l'enviament d'informació sobre els serveis del responsable del tractament. Les dades només seran conservades durant el temps necessari per a complir amb les finalitats descrites, i no se cedeixen a tercers, excepte obligació legal. La legitimació del tractament és el teu consentiment com a interessat. Podràs exercir els teus drets d'accés, rectificació, limitació i suprimir les dades a través del correu electrònic: dpo@basetis.com, així com a presentar una reclamació davant l'autoritat de control. Pots consultar informació addicional i detallada sobre protecció de dades en la nostra política de privacitat.