ISO 9001:2015

Basetis està certificada amb l’ISO 9001:2015 en adequar-se el seu sistema de gestió als estàndards de qualitat que dicta aquesta norma. El nostre Sistema de Gestió de Qualitat es basa per tant en les recomanacions de l’esmentada norma, que consisteixen en:

+ Info

Etiqueta Responsable

Eina de comunicació promoguda per l’Associació +Responsables, per explicar, de manera senzilla, el valor afegit de l’organització, en la seva actuació responsable en els àmbits econòmic, social i ambiental.

+ Info

Acció

Des de Basetis hem aconseguit el distintiu que ens acredita a acompanyar i assessorar a les empreses en l’aplicació dels serveis d’ACCIÓ, el programa de la Generalitat de Catalunya per fomentar la innovació i la internacionalització empresarial.

+ Info

Xarxa Barcelona +Sostenible

Des del 2017, Basetis és entitat signant del Compromís Ciutadà per a la Sostenibilitat.

+ Info

Concurs de Bones Pràctiques 2019

Des de l’Àrea de Social vam decidir presentar-nos-hi amb dos projectes: la nostra política de donacions i patrocinis i el model teal de la nostra organització.

+ Info

FT1000

Enumera les empreses de 31 països europeus que han aconseguit la taxa de creixement anual més gran.

+ Info

Empresa socialment responsable

Gràcies al caràcter social i ètic de Basetis i el pla de Responsabilitat Social Corporativa (RSC), computem en els tres tipus d’experiència: econòmica, mediambiental o social.

+ Info

Great Place to Work

Basetis va participar en la valoració i llistat de les millors empreses per a treballar a Espanya els anys 2016 i 2017, el rànquing Best Workplaces.

+ Info

Pacte del temps de Barcelona

Com a organització compromesa amb el benestar de les persones, des de Basetis ens sumem des de 2020 a aquesta iniciativa amb l’objectiu de promoure i potenciar una nova cultura del temps en les organitzacions.

+ Info