Seguretat

Protegim els nostres clients mitjançant un enfocament proactiu, plans sòlids de resposta a incidents, protocols actualitzats i auditories exhaustives, per preservar les seves dades davant les amenaces canviants.

Estratègia de ciberseguretat

Creem amb tu un full de ruta de ciberseguretat amb valor de negoci. Aquesta manera conjunta de treballar ens permet comprendre tots els aspectes del teu negoci per dissenyar l’estratègia de ciberseguretat més ajustada i crear accions específiques a curt, mitjà i llarg termini.

Auditoria de ciberseguretat

Abordem els nostres serveis d’Auditoria de ciberseguretat des d’un enfocament end-to-end que inclou una auditoria física, de la xarxa local, d’Internet i de conscienciació mitjançant formació. Ens assegurem de cobrir tots els aspectes necessaris per garantir la seguretat integral de la teva organització.

Antivirus i protecció perimetral

Som partners de les principals marques antivirus i protecció perimetral. El nostre equip de professionals de l’enginyeria us pot aconsellar sobre la millor solució per protegir el vostre entorn de xarxa local o al núvol.

Veure cas d'èxit

Assessorament i implantació de l’estratègia de ciberseguretat

veure cas d'èxit

Busques una solució?

Explica’ns què necessites. Escriu-nos a través d’aquest formulari i t’oferirem la solució que millor s’ajusti a la teva necessitat.


    Información básica sobre protección de datos (RGPD)

    Te informamos que los datos personales que facilites serán tratados por BASE TECHNOLOGY & INFORMATION SERVICES SLU (Basetis) como responsable de esta web. La finalidad de la recogida y el tratamiento de los datos es para dar respuesta a la consulta realizada, así como para el envío de información sobre los servicios del responsable del tratamiento. Los datos solo serán conservados durante el tiempo necesario para cumplir con las finalidades descritas, y no se ceden a terceros, salvo obligación legal. La legitimación del tratamiento es tu consentimiento como interesado. Podrás ejercer tus derechos de acceso, rectificación, limitación y suprimir los datos a través del correo electrónico: dpo@basetis.com, así como a presentar una reclamación ante la autoridad de control. Puedes consultar información adicional y detallada sobre protección de datos en nuestra política de privacidad.