Formació

Solucions de suport del desconfinament

Formació

Plans formatius que aporten valor i coneixements al teu equip per innovar i explorar noves oportunitats.

El problema

El confinament i el postconfinament plantegen un canvi en el desenvolupament de l’activitat diària en moltes organitzacions, protagonitzat per un descens de les càrregues de feina i per l’aparició del teletreball. Aquesta situació genera un context d’incertesa en les persones la gestió de la qual pot arribar a ser molt complicada.

La solució

A cada moment les seves oportunitats. Ens agrada plantejar que la situació en què ens veiem embolicats és una bona oportunitat per invertir en formació. Uns plans formatius que incrementin els coneixements, l’activitat i, sobretot, la normalització del teletreball. Ara és el moment d’introduir noves eines i competències útils per al present i el futur.

Com funciona

  • Generem un entorn de formació en línia personalitzat i adaptat a les necessitats de l’organització.
  • Configurem els materials a tall de càpsules o mòduls, i els oferim via webinar a través de Zoom o Adobe Connect.
  • Elaborem materials de suport i consulta en format PDF i ampliats amb enllaços d’interès.
  • Avaluem els coneixements adquirits mitjançant un format test de preguntes i respostes.
  • Resolem els dubtes en 24-48 h, amb la possibilitat de compartir la resposta amb tot el grup de persones.

Cerques una solució?

Explica’ns el que necessites. Escriu-nos a través d’aquest formulari i t’oferirem la solució que millor s’ajusti a la teva necessitat.


    Informació bàsica sobre protecció de dades (RGPD)

    T'informem que les dades personals que facilitis seran tractades per BASE TECHNOLOGY & INFORMATION SERVICES SLU (Basetis) com a responsable d'aquesta web. La finalitat de la recollida i el tractament de les dades és per a donar resposta a la consulta realitzada, així com per a l'enviament d'informació sobre els serveis del responsable del tractament. Les dades només seran conservades durant el temps necessari per a complir amb les finalitats descrites, i no se cedeixen a tercers, excepte obligació legal. La legitimació del tractament és el teu consentiment com a interessat. Podràs exercir els teus drets d'accés, rectificació, limitació i suprimir les dades a través del correu electrònic: dpo@basetis.com, així com a presentar una reclamació davant l'autoritat de control. Pots consultar informació addicional i detallada sobre protecció de dades en la nostra política de privacitat.