Assessoria en aplicacions

Comprenem les necessitats de la teva empresa respecte a aplicacions de programari i proporcionem la nostra orientació experta per satisfer-les.

Consultoria mòbil

Ajudem les empreses a optimitzar la seva presència mòbil. Mitjançant la Consultoria mòbil, col·laborem estretament amb els nostres clients per destriar les seves necessitats i objectius empresarials únics, dissenyant estratègies eficaces adaptades a les plataformes mòbils. Guiem la presa de decisions informades i estratègiques dels nostres clients per impulsar-ne l’èxit en un mercat mòbil en expansió.

Consultoria web

El nostre servei de Consultoria web se centra a ajudar les empreses a maximitzar la seva presència en línia. Treballem amb els nostres clients per identificar les seves necessitats i objectius empresarials, i desenvolupem estratègies online efectives. A més, els brindem assessorament informat i estratègic per potenciar la seva presència digital i augmentar el seu èxit al mercat online.

Avaluació tècnica

Realitzem una revisió detallada de la infraestructura tecnològica del client, avaluant-ne l’eficiència, seguretat, capacitat i escalabilitat. Aquesta avaluació tècnica exhaustiva ens permet proporcionar recomanacions i solucions personalitzades per optimitzar el rendiment i la seguretat del sistema, per tal d’identificar-ne les fortaleses i debilitats.

Arquitectura d'aplicacions

Dissenyem i implementem arquitectures d’aplicacions eficients, escalables i segures per a empreses. Treballem per comprendre les necessitats i objectius empresarials, i creem una arquitectura d’aplicacions personalitzada per tal de maximitzar-ne el rendiment.

Oficina d'enginyeria

El nostre servei d’Oficina d’enginyeria s’especialitza a oferir solucions tècniques i d’enginyeria a les empreses. Proporcionem solucions personalitzades d’optimització i millora de processos per ajudar les empreses a millorar-ne l’eficiència i reduir costos.

Veure cas d'èxit

Anàlisi de processos i eines de recursos humans

veure cas d'èxit

Veure cas d'èxit

Eleccions al Parlament Europeu 2019

veure cas d'èxit

Veure cas d'èxit

Mambo Supply: aplicació multidispositiu per a la cadena de subministrament i la gestió de magatzems

veure cas d'èxit

Veure cas d'èxit

Outsourcing IT a Fundació Catalunya La Pedrera

veure cas d'èxit

Cerques una solució?

Explica’ns el que necessites. Escriu-nos a través d’aquest formulari i t’oferirem la solució que millor s’ajusti a la teva necessitat.


    Informació bàsica sobre protecció de dades (RGPD)

    T'informem que les dades personals que facilitis seran tractades per BASE TECHNOLOGY & INFORMATION SERVICES SLU (Basetis) com a responsable d'aquesta web. La finalitat de la recollida i el tractament de les dades és per a donar resposta a la consulta realitzada, així com per a l'enviament d'informació sobre els serveis del responsable del tractament. Les dades només seran conservades durant el temps necessari per a complir amb les finalitats descrites, i no se cedeixen a tercers, excepte obligació legal. La legitimació del tractament és el teu consentiment com a interessat. Podràs exercir els teus drets d'accés, rectificació, limitació i suprimir les dades a través del correu electrònic: dpo@basetis.com, així com a presentar una reclamació davant l'autoritat de control. Pots consultar informació addicional i detallada sobre protecció de dades en la nostra política de privacitat.