Compromís social

Creiem que com a membres de la societat ens pertoca exercir una responsabilitat social i ètica en tots els àmbits en els quals intervenim.

Accions que sumen

La nostra voluntat de transformació social ens porta a implicar-nos
en causes que vetllen pels drets, el benestar i la salut de les persones,
en especial a les més desafavorides, així com el respecte
i la cura del medi ambient

Com ens impliquem

La nostra missió i els valors que la componen s’alineen amb els principis de l’anomenada economia del bé comú, com són la responsabilitat, la transparència, la confiança, l’equitat, la solidaritat o el respecte pels drets humans.

Projectes socials

Valorem la missió vital de les entitats de tercer sector. Col·laborem amb elles a través de donacions, patrocinis i de serveis pro bonus amb els que aportem el nostre coneixement tecnològic a iniciatives per millorar la societat.

Medi ambient

L’any 2017 vam signar el Compromís Ciutadà per al Desenvolupament Sostenible que promou l’Ajuntament de Barcelona. Dins d’aquest marc, emprenem accions que any rere any ens permeten treballar d’una manera més responsable i respectuosa amb l’entorn.

Proveïdors

Donem preferència a entitats locals, comerços de proximitat, cooperatives i associacions amb valors afins als de la nostra cultura per l’aprovisionament de les nostres oficines.

Igualtat

És urgent aconseguir que qualsevol persona amb independència del seu gènere, procedència o identitat sexual gaudeixi dels mateixos drets i oportunitats. Treballem activament per avançar cap aquest objectiu dins l’empresa, dins el sector tecnològic i en la societat en general.

Social Experiences

Desenvolupem projectes gratuïtament per a entitats del tercer sector. Els agrupem dins de les nostres Experiences, ja que són iniciatives molt enriquidores per nosaltres, tant pel coneixement que ens generen com pel seu retorn social.

Persones refugiades

L’any 2015 vam signar un Acord Marc amb la Comissió Catalana d’Ajuda al Refugiat (CCAR) per rebre candidatures de persones refugiades per treballar a Basetis. Des de llavors, i gràcies a aquesta col·laboració, s’han incorporat diverses persones al nostre equip.

Causes que ens mouen

Entenem que el compromís social de Basetis ha de ser una extensió del de cada una de les persones que formen la nostra empresa. Per això, ens unim a les seves causes i multipliquem les donacions, col·laboracions o patrocinis que les persones de l’organització realitzen a títol personal.

La iniciativa de les persones de Basetis ens han empès a crear tecnologia, subvencionar projectes i realitzar donatius per a les següents entitats i accions:

Acompanyament a la Gent Gran

Donatiu l’any 2023 a a aquest projecte de voluntariat de la Coordinadora d’Entitats del Poble-sec que des de 2006 s’encarrega de millorar la qualitat de vida de la gent gran del barri (majoritàriament dones majors de 80 anys) reduint el seu sentiment de soledat no desitjada amb diverses accions.

Lloc web del projecte

Observadores del Mar

Donatiu l’any 2023 a aquesta plataforma de ciència ciutadana marina de referència del CSIC. Aquesta mobilitza a la seva comunitat per a la recerca i la conservació marina. Promou la col·laboració entre diferents agents de la societat per a compartir coneixements que serveixin de base per a plantejar solucions davant els impactes sobre la salut dels nostres oceans.

Lloc web de la plataforma

Xarxa de Dones Cosidores

Donació l’any 2023 a aquests grups de dones cosidores de la ciutat per a generar un projecte d’economia comunitària. Són 23 dones que havien estat excloses del món laboral per diferents motius, des de  malalties fins a barreres lingüístiques, i aquest projecte les ha ajudat a aprendre, a empoderar-se, socialitzar i poder tenir un salari.

Lloc web de l’entitat

Comité d’emergència

Donació l’any 2023 després dels terratrèmol al Marroc, Turquia i Síria per ajudar a les víctimes d’aquesta catàstrofe. Organitzacions com el Comité de Emergència s’han posat en marxa per poder oferir tota l’ajuda possible a aquestes víctimes. Aquest comitè sorgeix de la unió de 6 ONGs.

Lloc web de la iniciativa

Associació Albert Sidrach

Donació l’any 2022 en aquesta associació per la investigació del Sarcoma d’Ewing (càncer infantil), considerada una malaltia minoritària. Una associació creada per part de familiars i amics d’Albert Sidrach, jove que ens va deixar mentre lluitava contra aquesta malaltia.

Lloc web de l’associació

Grup de suport L’Aurora

Donació l’any 2022 a aquesta associació sense ànim de lucre que ajuda als vaixells de rescat del Mediterrani quan estan parats fent reparacions al port de Borriana.

Lloc web de l’associació

Arxivers sense fronteres

Donació l’any 2022 per aquesta organització no governamental sense ànim de lucre formada per arxivers voluntaris que col·laboren per impulsar i cooperar en la conservació d’aquells fons documentals que es troben en perill de desaparició, tot garantint el seu correcte tractament i ser posats a disposició de la societat.

Lloc web de l’organització

Health Warriors

Donació per aquest projecte que va néixer l’any 2020 a conseqüència de la pandèmia de la covid-19 per donar suport als sanitaris dels hospitals de l’Àrea Metropolitana de Barcelona que estaven completament col·lapsats. 

Lloc web del projecte

Gimnàs social Sant Pau

Donatiu per aquest projecte social en forma de gimnàs. 1400 m² dedicats a l’esport i la transformació social al centre de la ciutat de Barcelona.

Lloc web del gimnàs

No Name Kitchen

Donatiu a l’organització No Name Kitchen que realitza des d’assistència mèdica, distribucions de roba i menjar, suport legal i denúncia d’abusos a zones frontereres, on milers d’éssers humans continuen patint agressions, malalties i manca de serveis bàsics durant els seus processos migratoris.

Lloc web de l'entitat

Càritas Sant Josep Badalona

Donació per a Càritas Sant Josep Badalona, un projecte basat en l’acompanyament i suport a famílies vulnerables que demanen ajuda a Càritas.

Lloc web de l'entitat

Cursa Bassiero

Patrocini de la 58a Cursa Bassiero, una de les poques curses que encara es mantenen al nostre territori amb estil alpí de gran format, en un sol dia, amb un evident esperit competitiu compaginat amb un abast popular i participatiu.

Lloc web de l'entitat

Fundació Amics Gent Gran

Donació per ajudar a la Fundació Amics Gent Gran que lluita contra la soledat no desitjada i l’aïllament social al qual queden exposades milions de persones grans.

Lloc web de l'entitat

Empower Hack Fem

Patrocini de l’EmpowerHack Fem, un esdeveniment amb el propòsit d’empoderar a les dones a formar part de rols de lideratge en el món de la tecnologia.

Lloc web de l'entitat

Fundació Esclerosis Múltiple (FEM)

Donatiu a la Fundació Esclerosis Múltiple (FEM) que té l’objectiu d’aturar l’impacte de l’esclerosi múltiple en la vida diària de les persones i el seu entorn.

Lloc web de l'entitat

Creu Roja

Diversos donatius els anys 2021 i 2022 per l’organització Creu Roja per ajudar a les persones afectades per l’incendi de La Palma, per la guerra d’Ucraïna i persones refugiades en general.

Lloc web de l'entitat

Progat Catalunya

Donatiu l’any 2021 i 2022 a favor d’aquesta associació que gestiona colònies felines controlades, és a dir, un grup de gats lliures esterilitzats que conviuen en un espai públic i que són alimentats amb pinso i aigua.

Lloc web de l'associació

Nit de la Lluna Plena Sitges

Donatiu a la cursa solidària ‘Nits de la Lluna Plena’ on tots els beneficis recaptats van al Laboratori de Recerca del Càncer Infantil de l’Hospital de Sant Joan de Déu de Barcelona.

Lloc web del projecte

CB Maresme Boet Mataró 3 VilesLloc web de l'entitat

Patrocini del Club de Bàsquet Maresme Boet Mataró 3 Viles, concedint beques per a nens i nenes federades durant la temporada 2020-2021.

Lloc web de l'entitat

Club Bàsquet Sant Just

Patrocini de l’equip sènior femení de bàsquet amb què compartim valors socials i el qual participarà en la primera catalana en les temporades 2020-2021 i 2021-2022.

Lloc web de l'entitat

Banc dels Aliments

Recollida d’aliments a les oficines de La Pedrera i Aticco amb l’objectiu d’ajudar a cobrir les necessitats bàsiques de les persones i famílies més vulnerables de la societat.

Campanya de donacions l’any 2020 i 2021 per ajudar a les persones afectades per la crisi causada per la pandèmia de covid-19.

Lloc web de l'entitat
Unicef

UNICEF

Campanya de donacions per ajudar els nens i les nenes que pateixen els efectes col·laterals de la crisi per la pandèmia de covid-19.

Lloc web de l'organització
logo petits valents

Els Petits Valents

Compra d’estrelles de Nadal solidàries per a aquesta iniciativa a favor de la recerca oncològica infantil emmarcada en la campanya de l’Hospital Sant Joan de Déu.

Lloc web de la campanya
Logo de la campaña Soñar Despierto

Se Buscan Reyes Magos

Participació l’any 2018, 2019, 2020 i 2022 en varies iniciatives de la Fundació Soñar Despierto per fer realitat els somnis de nens i nenes en risc d’exclusió social.

Lloc web de l'entitat

SOS Galgos

Donatiu per l’ONG SOS Galgos que té com a objectiu ajudar a la recuperació dels gossos llebrers i conillers que durant la temporada de caça són maltractats i abandonats.

Lloc web de l'entitat

Grup Social Esclat

Donatiu a favor d’aquesta entitat que dóna suport als nens i nenes amb paràlisi cerebral, dany cerebral adquirit o altres discapacitats similars.

Lloc web de l'entitat

CRAM

Donatiu derivat del lot de Nadal de 2019, del qual es va destinar una part a aquesta fundació dedicada a la protecció del medi marí i de les espècies que l’habiten.

Lloc web de l'entitat

Riuada Solidària

Patrocini per ajudar econòmicament els damnificats per la riuada del Riu Francolí, l’octubre del passat 2019, amb l’objectiu de revifar els negocis locals i refer les parts afectades.

Lloc web de l'entitat

Santuari Gaia

Donació per ajudar al centre vegà de rescat i recuperació d’animals considerats de granja que han estat víctimes d’explotació ramadera, maltractament o abandonament.

Lloc web de l'entitat

Objectiu Venus

Donatiu dirigit a les persones que habiten l’edifici Venus, al barri de la Mina a Sant Adrià de Besòs, amb l’objectiu d’ajudar a sortir de la situació de bloqueig i abandonament que pateixen els seus veïns i veïnes.

Lloc web del projecte
Logo amics del clínic

Amics del Clínic

Donatiu per ajudar a la investigació contra el càncer de mama a la unitat oncològica de l’Hospital Clínic de Barcelona.

Lloc web de l'entitat

Marxa dels Termes

Patrocini l’any 2019, 2021 i 2022 d’aquesta cursa amb un alt component solidari que col·labora amb diferents entitats socials i realitza accions a favor de les persones i els col·lectius que ho necessiten.

Lloc web de l'entitat

Indie Dev Day

Patrocini de les tres edicions de l’esdeveniment impulsat per professionals del desenvolupament, blogs, associacions i persones aficionades del sector del videojoc amb la finalitat de formalitzar i reforçar la comunitat. Participació en el primer realitzat de manera virtual.

Lloc web

Metges Sense Fronteres

Donació per a l’assistència a persones amenaçades per conflictes armats, violència, epidèmies, malalties oblidades, desastres naturals i exclusió de l’atenció sanitària.

Lloc web de l'entitat

Rural Trail

Patrocini de les tres edicions d’aquesta carrera de muntanya celebrada a Bigues i Riells, on la filosofia de l’esdeveniment contempla respectar la natura i fomentar la salut,  aposta pel lleure i la diversió.

Lloc web
Logo d'Arrels Fundació de Barcelona a Basetis

Arrels Fundació

Diverses donacions els anys 2019 i 2021 per ajudar a l’entitat en acompanyar a persones sense llar a trobar una sortida a la seva situació i recuperar l’autonomia.

Lloc web de l'entitat
CyD-santa-maria-logotipo

CYD Santa María

Ajuda per donar una millor vida als animals allotjats a l’Asociación y Albergue de Caballos CYD Santa María, a Coín (Málaga).

Lloc web del projecte
alzheimer-catalunya-logo

Alzheimer Catalunya Fundació

Donació per ajudar a aquesta entitat a donar suport a les persones pacients del mal d’Alzheimer i altres demències, i als seus familiars.

Lloc web del projecte
marato-tv3-logo

La Marató de TV3

Contribució l’any 2018 i el 2021 a la Fundació La Marató de TV3 – CCMA per recaptar fons per a la recerca, en aquest cas al voltant del càncer i la salut mental respectivament.

Lloc web del projecte
vida-joguines-logo

La Vida de les Joguines

Donatiu destinat a l’Espai Ambiental Cooperativa en el marc de la seva iniciativa per fomentar el consum responsable i sostenible de joguines.

Lloc web del projecte
logo edfon

EDFON

Donatiu per a l’escola Nepal Ratna School, finançada per EDFON, per a la inclusió educativa infantil a un dels barris més pobres de Katmandú.

Lloc web de l'entitat
logo-lloc-dona

El Lloc de la Dona

Donatiu derivat del lot de Nadal de 2018, del qual es va destinar una part a aquesta iniciativa de suport a dones en contexts de prostitució.

Lloc web de l'entitat
logo Hélia Dones

Hèlia Dones

Donatiu derivat del lot de Nadal de 2018, del qual es va destinar una part a aquesta associació d’ajuda a dones víctimes de violència de gènere.

Lloc web de l'entitat
Logo de la Factoria F5

Factoria F5

Donatiu a aquesta escola digital inclusiva i solidària que promou el sector TIC i ofereix oportunitats a persones en risc d’exclusió social.

Lloc web de l'entitat
Logo Fundació Mona

Fundació MONA

Donatiu destinat al centre de recuperació de primats d’aquesta entitat després de patir greus inundacions a les seves instal·lacions a Riudellots de la Selva.

Lloc web de l'entitat
Logo Entitat 48h Open House Barcelona

48h Open House Barcelona

Col·laboració per a millorar el sistema de coordinació de voluntariat d’aquest festival d’arquitectura a Barcelona i rodalia.

Lloc web del festival
Logo enitat Des de la Mina

Des de la Mina

Renovació del web d’aquest projecte de dinamització comunitària i de promoció de la vida al barri de La Mina.

Lloc web del projecte
Logo de la Factoria F5

Factoria F5

Incorporació a l’equip de Basetis de dues persones formades en aquesta escola inclusiva i solidària, entrevistades després d’una jornada d’speed dating.

Lloc web de l'entitat
Logo de la campanya Magic Line de l'Hospital Sant Joan de Déu

Magic Line SJD

Des de l’any 2016 organitzem accions per a recaptar fons per aquesta mobilització solidària a favor de les persones vulnerables, i durant 2018 hem desenvolupat la seva aplicació per a dispositius mòbils.

Lloc web de la iniciativa
Logo de l'ONG Petits Detalls

Petits detalls

Donatius l’any 2018 i el 2021 per aquesta entitat que treballa per promoure projectes d’ajuda humanitària i cooperació internacional a Uganda.

Lloc web de l'entitat
Logo Open Arms Foundation

Proactiva Open Arms

Donatiu per a l’ONG centrada en el rescat de persones refugiades que fugen a Europa de la guerra, la misèria i la fam.

Lloc web de l'entitat
Logo de #ParaLosValientes

Para los Valientes

Donatiu per aquesta campanya de Sant Joan de Déu per a la creació d’un dels centres més grans d’oncologia infantil d’Europa.

Lloc web de la iniciativa
Logo d'Aida Books & More

Aida Books

Donació de llibres de segona mà per aquesta llibreria solidària que finança projectes de la fundació IDA (Ajuda, Intercanvi i Desenvolupament).

Lloc web de la iniciativa
Logo de l'Hospital Sant Joan de Déu

Hospital Sant Joan de Déu

Distribució de punts de llibre el dia de Sant Jordi a través dels quals es destinen fons a la investigació del càncer infantil.

Lloc web de l'entitat
Logo de l'hospital la Val d'Herbrón

Amb Tu com a Casa

Entitat col·laboradora d’aquesta campanya per a la creació d’un Centre de Neonatologia Avançada a la Vall d’Hebron Barcelona Hospital Campus.

Lloc web de la iniciativa
Logo de la unitat de la Vall d'Hebrón Institute of Oncology

VHIO

Donatiu per a la investigació del càncer de mama a través de l’esdeveniment El Paseíco de la Mama, celebrat a Saragossa, en destinar-hi part del lot de Nadal de 2017 a aquesta causa.

Lloc web del centre
Logo d'Arrels Fundació de Barcelona

Arrels Fundació

Creació de les apps d’Arrels Fundació, per realitzar donatius a l’entitat, i Arrels Localitzador, una plataforma de col·laboració ciutadana per a l’ajuda de les persones sense sostre.

Lloc web de l'entitat
Logo d'Sport2Live

Sport 2 Live

Aplicació mòbil i un portal web per als entrenadors d’aquesta entitat que ofereix ajuda a través de l’esport a persones amb problemes d’addiccions o malalties mentals.

Lloc web de l'entitat
Logo de Dónalo

Dónalo

Cessió de portàtils i material informàtic per a la seva reutilització, dins la campanya impulsada pel CTecno, La Nau i Dónalo en el marc de la Setmana Europea de Prevenció de Residus.

Lloc web de la iniciativa
Logo de SPAM

SPAM Mataró

Donatiu per ajudar a la Societat Protectora d’Animals de Mataró a millorar les seves instal·lacions a favor dels animals sense llar.

Lloc web de l'entitat
Logo de UNHCR

ACNUR

Donatius l’any 2017 i 2022 per l’oficina de l’Alt Comissionat de les Nacions Unides per als Refugiats, per protegir i ajudar a les persones refugiades i apàtrides en tot el món.

Lloc web de l'entitat

Labdoo

Basetis és un hub de recollida, sanejament i repartiment d’ordinadors a escoles de tot el món a través d’aquesta xarxa, objectiu de la qual és reduir l’escletxa digital.

Lloc web de la xarxa
Logo d'Oxfam Intermón

Oxfam Intermón

Donatiu per l’esdeveniment esportiu solidari Trailwalker per a projectes de cooperació, acció humanitària, comerç just i sensibilització de 50 països.

Lloc web de l'entitat
Logo de l'ONG SOS Himalaya

SOS Himalaya

Donatiu per la campanya impulsada per la Fundació Iñaki Ochoa de Olza per la reconstrucció de 116 cases al Nepal, arrasades per un terratrèmol a l’abril de 2015.

Lloc web de la iniciativa

Fundació Daina

Donació a la Fundació Daina, una entitat que lluita perquè els animals puguin viure amb dignitat i respecte i treballen per un futur més just i més honest amb els animals i la natura.

Lloc web de l'entitat
Logo de l'AE Teià

Agrupació Esportiva Teià

Subvenció i creació del portal web d’aquesta entitat esportiva, a banda de ser patrocinadors de la samarreta de l’equip d’alevins de basquetbol.

Facebook de l'entitat