#HappyEscaleras Happy Day

La marca de sucs Happy Day necessitava donar-se a conèixer i fer un nou posicionament de marca, Basetis ha creat una campanya de sampling experiencial.

+ Info

A Dream Dreaming a Dream

Hem col·laborat en el desenvolupament d’una peça de videoart per a atreure col·leccionistes i accedir a certàmens de videoart.

+ Info

AM Managers per a Naturgy Informàtica

Centralització dels serveis professionals dels proveïdors tecnològics per a Naturgy Informàtica.

+ Info

AMB Mobilitat

AMB Informació vol que la seva app i web (AMB Mobilitat) siguin l'aplicació de mobilitat de referència a l'àrea metropolitana de Barcelona i per a això hem desenvolupat una nova aplicació adaptada a totes les seves necessitats.

+ Info

Anàlisi de processos i eines de recursos humans

Air Liquide Healthcare necessitava avaluar les seves eines i processos de recursos humans i el resultat final ha estat l'estalvi de costos en accions concretes.

+ Info

Anàlisi i optimització de processos d’indústria 4.0 per la transformació digital

Terrer Indústria Gràfica volia transformar-se digitalment amb un enfocament d'indústria 4.0 i a Basetis li vam donar totes les eines per a fer-ho possible.

+ Info

Aplicació per a supervisors de mobiliari en la via pública

Basetis ha creat una aplicació per a Clear Channel que permet supervisar i reportar l’estat del mobiliari en la via pública.

+ Info

App de La Mercè 2021&2022

Hem desenvolupat l’aplicació de La Mercè 2021 i 2022, adaptant-la al context pandèmic i afegint-hi noves funcionalitats.

+ Info

App del Mobile World Congress

Hem desenvolupat l'aplicació pel MWC en col·laboració amb Fira de Barcelona.

+ Info

Arrels Localitzador

Basetis va desenvolupar una app per a facilitar la labor dels voluntaris de la Fundació Arrels quan localitzen a persones sense sostre.

+ Info

Assessorament i implantació de l’estratègia de ciberseguretat

Una companyia del sector alimentari requeria assessorament en matèria de ciberseguretat i implementar millores d'aquest tipus. El resultat ha estat la paralització dels atacs de ransomware.

+ Info

Beca GO&FUN

Campanya de només dos dies de durada amb l’objectiu de donar a conèixer la marca de begudes energètiques GO&FUN.

+ Info

Cercador intel·ligent i personalitzat

Una de les empreses de biotecnologia independents més grans del món amb diferents perfils requereix obtenir informació en diversos aspectes: repercussió mediàtica, publicacions científiques, etc.

+ Info

Consolidació i optimització Datawarehouse

L’empresa necessitava garantir la qualitat de la seva informació. Per a això, hem desenvolupat un Datawarehouse per a obtenir un control absolut de tota la informació.

+ Info

Conversió massiva de dades de l’aplicació Zeus GNF

Migració i unificació d’un gran volum de dades de diverses fonts, garantint la qualitat i coherència de la informació per a l’aplicació Zeus GNF.

+ Info

Desenvolupament d’una ERP-CRM amb Generetis©

Aplicació plenament funcional que permet la gestió de totes les dades del client i les seves relacions per al Grup Intecno amb Generetis©.

+ Info

Detecció i classificació d’olives en la cadena de producció d’oli

Detecció i classificació d'olives en la cadena de producció d'oli mitjançant AI per IRTA.

+ Info

Disseny i maquetació de web

Nou portal web per a Bitò Produccions que mostra d’una manera senzilla una gran quantitat d’informació i que s’adapta a la imatge de la companyia.

+ Info

Eleccions al Parlament Europeu 2019

El Parlament Europeu va organitzar eleccions generals en 2019 i necessitava una web no manipulable.

+ Info

Farma xatbot: algorisme de conversa guiada

La plataforma de contingut d’una reconeguda empresa farmacèutica necessitava tenir una eina que guiï i acompanyi a l'usuari en el seu ús i per a això, Basetis ha creat un xatbot.

+ Info

Felicita Nadal amb un colom missatger

Campanya de Nadal diferent, lliure de tòpics nadalencs i emotiva per a l’empresa d’embotits Espuña.

+ Info

La nova gestió empresarial per a pimes i assessories

Una empresa internacional líder en programari de gestió que lidera la transformació digital del seu sector mitjançant el desenvolupament i dinamització d'una campanya omnicanal.

+ Info

Manteniment predictiu industrial (basant-se en el so)

Un algorisme que 's'acostumi' al so habitual que fa una màquina, i que quan detecta sons diferents d'aquests, els reconegui com a anomalies i enviï un avís.

+ Info

Millora de l’arquitectura cloud

Implementació del lloc web i l’API en servidors cloud per als serveis de bicicletes compartides que gestiona Clear Channel.

+ Info

Narita Boy

Basetis ha col·laborat en la creació i publicació del videojoc Narita Boy.

+ Info

Optimització de temps i costos en l’assignació automàtica de conductors

Cafler necessitava optimitzar temps i costos mitjançant una assignació automàtica de conductors. Basetis els ha ofert la solució adequada.

+ Info

Servei de gestió integral d’enginyeria de dades

Una reconeguda empresa comercialitzadora d’energia (electricitat i gas) necessitava ajuda en la seva transició cap a un model datacèntric i gràcies a això han pogut atreure a més clients i oferir millors serveis.

+ Info

Smart Booking: increment de la venda d’entrades gràcies a la previsió d’aforament

App que maximitza la venda d'entrades gràcies a la previsió d'aforament, sabent quantes persones sòcies alliberaran el seu seient i en quina zona.

+ Info

Suport de Help Desk

Manteniment d’infraestructura i suport a l’usuari sobre el parc informàtic de les seus d’EDEL i gestió de la infraestructura IT.

+ Info

Volava: Classes de fitness online

Volava vol ser pels pròxims anys ser el nou “Peloton” i Basetis ha ajudat a desenvolupar un producte per solucionar els reptes en els àmbits d’usabilitat/UX, connectivitat i intel·ligència artificial

+ Info

Weevents, plataforma per a la realització d’esdeveniments virtuals immersius

Hem desenvolupat un producte per a realitzar esdeveniments i trobades virtuals.

+ Info