Cloud i infraestructura

Oferim serveis integrals de manteniment d’infraestructures informàtiques, des d’entorns locals fins al cloud, optimitzant el rendiment i la seguretat.

Solucions al cloud

Migrem la infraestructura TI dels nostres clients al cloud. Així mateix, mitjançant les nostres Solucions al cloud, optimitzem els entorns de cloud ja existents de qualsevol organització.

Allotjament al cloud

Proporcionem a les empreses la possibilitat d’emmagatzemar, accedir i gestionar les seves dades i aplicacions al cloud, en lloc de fer-ho a les seves instal·lacions. L’Allotjament al cloud ofereix una solució altament flexible i escalable que permet a la teva empresa ampliar o reduir la seva infraestructura de TI segons les teves necessitats, sense fer una inversió inicial de capital significativa.

Operacions al cloud

Amb el servei d’Operacions al cloud, ajudem les empreses de serveis de TI a gestionar i optimitzar la seva infraestructura i serveis basats en el cloud. Facilitem la gestió de recursos basats en el cloud, com ara servidors, emmagatzematge i equips de xarxa, i el desplegament i la gestió d’aplicacions en aquest entorn.

Serveis gestionats d'infraestructura

Externalitzem la gestió de la infraestructura de TI de la teva empresa, com servidors, emmagatzematge i equips de xarxa, a Basetis. Els nostres Serveis gestionats d’infraestructura permeten a la teva empresa centrar-se en les activitats principals mentre confies la gestió de la infraestructura de TI a Basetis. Això pot suposar un estalvi de costos, una eficiència més gran i una millor alineació de les TI amb els objectius empresarials.

Gestió del lloc de treball

Garantim el bon funcionament de la tecnologia i els recursos al voltant de la feina de les organitzacions. La gestió del lloc de treball és fonamental per al funcionament i l’eficiència correctes d’una empresa. En associar-se amb Basetis, les empreses poden assegurar-se que la seva tecnologia i recursos es gestionen de manera que donen suport a les seves metes i objectius.

Veure cas d'èxit

Millora de l’arquitectura cloud

veure cas d'èxit

Veure cas d'èxit

Plataforma d’anàlisi cognitiva d’avantguarda que obté informació sanitària d’última generació

veure cas d'èxit

Veure cas d'èxit

Suport de Help Desk

veure cas d'èxit

Veure cas d'èxit

Suport i manteniment integral d’un ecosistema d’aplicacions

veure cas d'èxit

Cerques una solució?

Explica’ns el que necessites. Escriu-nos a través d’aquest formulari i t’oferirem la solució que millor s’ajusti a la teva necessitat.


    Informació bàsica sobre protecció de dades (RGPD)

    T'informem que les dades personals que facilitis seran tractades per BASE TECHNOLOGY & INFORMATION SERVICES SLU (Basetis) com a responsable d'aquesta web. La finalitat de la recollida i el tractament de les dades és per a donar resposta a la consulta realitzada, així com per a l'enviament d'informació sobre els serveis del responsable del tractament. Les dades només seran conservades durant el temps necessari per a complir amb les finalitats descrites, i no se cedeixen a tercers, excepte obligació legal. La legitimació del tractament és el teu consentiment com a interessat. Podràs exercir els teus drets d'accés, rectificació, limitació i suprimir les dades a través del correu electrònic: dpo@basetis.com, així com a presentar una reclamació davant l'autoritat de control. Pots consultar informació addicional i detallada sobre protecció de dades en la nostra política de privacitat.