Wellness Habits

Solucions de suport del desconfinament

Wellness Habits

Una app per agafar hàbits saludables a casa i a l’oficina mitjançant reptes setmanals i un estimulant sistema de gamificació.

El problema

L’estil de vida actual és el responsable de complicacions de salut en un elevat percentatge de persones: obesitat, sedentarisme, estrès… A aquests factors, s’afegeixen ara els riscos derivats de la pandèmia per covid-19, el confinament i l’aposta més gran de moltes empreses pel teletreball. En un escenari així, agafar hàbits saludables és més necessari que mai. En aquest sentit, la consciència per cuidar-se i mantenir una vida sana augmenta, però sovint costa decidir-se fer el pas endavant.

La solució

L’aplicació Wellness Habits, desenvolupada a Basetis per dispositius Android i iOS, ajuda a millorar els hàbits personals a través del joc i una sèrie de reptes setmanals. L’eina està orientada a organitzacions i es pot personalitzar segons les necessitats i objectius. La gamificació, l’esperit de grup i la comunicació fluida són les claus per avançar a prop d’altres persones en el camí cap al benestar mitjançant nous hàbits d’alimentació, exercici, descans i emocions.

Com funciona

En una primera fase personalitzem l’app segons les necessitats de l’organització, duració del repte, hàbits, activitats, brànding… Mitjançant la comunicació amb les possibles persones participants s’explica el repte i els seus beneficis. Per participar només s’ha de descarregar l’app, adoptar els hàbits de cada setmana, avaluar-los diàriament i obtenir punts per la bona feina. A través de rànquings i informes es pot fer el seguiment dels resultats i valorar les següents passes. Finalitzat del repte, algunes persones queden en primera posició, però tothom guanya en salut i benestar.

Cerques una solució?

Explica’ns el que necessites. Escriu-nos a través d’aquest formulari i t’oferirem la solució que millor s’ajusti a la teva necessitat.


    Informació bàsica sobre protecció de dades (RGPD)

    T'informem que les dades personals que facilitis seran tractades per BASE TECHNOLOGY & INFORMATION SERVICES SLU (Basetis) com a responsable d'aquesta web. La finalitat de la recollida i el tractament de les dades és per a donar resposta a la consulta realitzada, així com per a l'enviament d'informació sobre els serveis del responsable del tractament. Les dades només seran conservades durant el temps necessari per a complir amb les finalitats descrites, i no se cedeixen a tercers, excepte obligació legal. La legitimació del tractament és el teu consentiment com a interessat. Podràs exercir els teus drets d'accés, rectificació, limitació i suprimir les dades a través del correu electrònic: dpo@basetis.com, així com a presentar una reclamació davant l'autoritat de control. Pots consultar informació addicional i detallada sobre protecció de dades en la nostra política de privacitat.