Creativitat i disseny

Potenciem la teva marca amb serveis creatius d’avantguarda, des de conceptualització i disseny fins a animació 2D/3D, per portar-la al nivell següent i generar resultats reals per al teu negoci.

Conceptualització creativa

Allibera el potencial creatiu de la teva marca! El nostre equip sintetitza el valor i els atributs únics de la teva marca a un eix creatiu potent i seductor que unifica totes les accions de marketing i comunicació. Som experts en redacció persuasiva, creant titulars que transmeten els atributs positius de la teva marca, textos que atrauen i convencen, i històries que generen emocions.

UX/UI

Dissenyem llocs web, aplicacions i interfícies optimitzats per a la conversió. Dotem al teu portal d’una experiència de navegació intuïtiva, pràctica i empàtica amb cada públic. Ens basem en la interacció de l’usuari per oferir una navegació àgil i una estètica sòlida i atractiva, alineada amb els valors i la personalitat de la seva marca. Des de la concepció fins a l’execució, treballem amb tu per assegurar que la presència digital de la marca tingui un impacte màxim.

Art i Animació 2D/3D

Dona vida als teus projectes amb els nostres serveis d’Art i Animació 2D/3D. El nostre equip treballarà de bracet amb tu per desenvolupar un estil únic que capturi l’essència de la teva marca. Amb tècniques d’animació 2D i 3D d’avantguarda, obteniu un producte final visualment impactant i atractiu que deixarà una impressió duradora al teu públic.

Branding

Transforma la teva marca amb els nostres serveis experts de branding. El nostre equip està especialitzat a crear, actualitzar, adaptar i posicionar marques mitjançant una estratègia global completa que inclou tots els elements de branding, des del naming i disseny del logotip fins a la identitat corporativa i el look & feel. Una feina al teu costat per crear una marca potent i memorable que impulsi resultats reals per al teu negoci.

Publicitat

Creem campanyes publicitàries centrades en els teus objectius empresarials i que contemplen qualsevol suport o canal. Adoptem les tendències actuals per potenciar la teva marca i portar-la més enllà a través d’una publicitat estratègica i creativa, que connecti amb el teu públic, generi impacte i aconsegueixi resultats positius.

Disseny editorial

Aportem funcionalitat, disseny i atractiu visual als teus documents i continguts. Cuidem tots els detalls i aspectes perquè els teus continguts destaquin i captivin la teva audiència.

Formats audiovisuals

Creem vídeos promocionals, animacions en una àmplia varietat d’estils, àudio i continguts en altres formats per transmetre històries al voltant de la teva marca, amplificar-la i establir una connexió emocional amb la teva audiència.

Veure cas d'èxit

Weevents, plataforma per a la realització d’esdeveniments virtuals immersius

veure cas d'èxit

Veure cas d'èxit

Farma xatbot: algorisme de conversa guiada

veure cas d'èxit

Veure cas d'èxit

AMB Mobilitat

veure cas d'èxit

Veure cas d'èxit

Disseny i maquetació de web

veure cas d'èxit

Veure cas d'èxit

Ambulàncies Domingo: gestió de la flota

veure cas d'èxit

Veure cas d'èxit

Otsuka: Content Màrqueting per xarxes socials

veure cas d'èxit

Cerques una solució?

Explica’ns el que necessites. Escriu-nos a través d’aquest formulari i t’oferirem la solució que millor s’ajusti a la teva necessitat.


    Informació bàsica sobre protecció de dades (RGPD)

    T'informem que les dades personals que facilitis seran tractades per BASE TECHNOLOGY & INFORMATION SERVICES SLU (Basetis) com a responsable d'aquesta web. La finalitat de la recollida i el tractament de les dades és per a donar resposta a la consulta realitzada, així com per a l'enviament d'informació sobre els serveis del responsable del tractament. Les dades només seran conservades durant el temps necessari per a complir amb les finalitats descrites, i no se cedeixen a tercers, excepte obligació legal. La legitimació del tractament és el teu consentiment com a interessat. Podràs exercir els teus drets d'accés, rectificació, limitació i suprimir les dades a través del correu electrònic: dpo@basetis.com, així com a presentar una reclamació davant l'autoritat de control. Pots consultar informació addicional i detallada sobre protecció de dades en la nostra política de privacitat.