Manteniment d’aplicacions

Garantim que qualsevol aplicació sigui fiable, segura i eficient, adaptant-la a noves necessitats i actualitzant-la amb els avenços tecnològics un cop implantada.

Manteniment d'aplicacions individuals

A través del nostre servei de Manteniment d’aplicacions individuals, ens encarreguem de les actualitzacions de seguretat, la correcció d’errors, les millores de rendiment, l’evolució del software i qualsevol altra necessitat per assegurar un funcionament òptim de qualsevol aplicació.

Manteniment de cartera

Oferim assistència i manteniment continus per a una cartera completa d’aplicacions. Ens encarreguem de les actualitzacions de seguretat, la correcció d’errors, les millores de rendiment, l’evolució del programari i altres necessitats de Manteniment de cartera per garantir que totes les aplicacions funcionin de forma òptima.

Manteniment de suport 24x7

Estem sempre disponibles. El servei de Manteniment de suport 24×7 és essencial per a projectes que requereixen suport continu durant tot el cicle de vida del producte. Garantim que els sistemes crítics estiguin disponibles en tot moment. El nostre compromís és assegurar el màxim de temps d’activitat i eficiència del sistema.

Oficina de Gestió del Manteniment (OMM)

Oferim la solució perfecta per a una gestió eficaç i eficient del manteniment de qualsevol aplicació. Realitzem manteniment preventiu i correctiu utilitzant les millors pràctiques i eines. Amb la nostra Oficina de Gestió del Manteniment, els equips es poden centrar a desenvolupar noves funcionalitats i deixar la gestió del manteniment a les nostres mans.

Veure cas d'èxit

Manteniment multiplataforma de les aplicacions digitals de la Diputació de Barcelona

veure cas d'èxit

Veure cas d'èxit

Suport i manteniment integral d’un ecosistema d’aplicacions

veure cas d'èxit

Veure cas d'èxit

Manteniment de portals i aplicacions web

veure cas d'èxit

Veure cas d'èxit

AMB Mobilitat

veure cas d'èxit

Veure cas d'èxit

Manteniment integral d’un ecosistema d’aplicacions B2C

veure cas d'èxit

Veure cas d'èxit

Mambo Supply: aplicació multidispositiu per a la cadena de subministrament i la gestió de magatzems

veure cas d'èxit

Veure cas d'èxit

Plataforma de gestió d’enquestes mèdiques

veure cas d'èxit

Veure cas d'èxit

Desenvolupament i manteniment d’aplicació web per a la gestió de prescripcions de productes sanitaris

veure cas d'èxit

Veure cas d'èxit

Biblioteca virtual de fragàncies

veure cas d'èxit

Veure cas d'èxit

Portal de contractació de serveis d’assegurances per a entitats i empreses

veure cas d'èxit

Cerques una solució?

Explica’ns el que necessites. Escriu-nos a través d’aquest formulari i t’oferirem la solució que millor s’ajusti a la teva necessitat.


    Informació bàsica sobre protecció de dades (RGPD)

    T'informem que les dades personals que facilitis seran tractades per BASE TECHNOLOGY & INFORMATION SERVICES SLU (Basetis) com a responsable d'aquesta web. La finalitat de la recollida i el tractament de les dades és per a donar resposta a la consulta realitzada, així com per a l'enviament d'informació sobre els serveis del responsable del tractament. Les dades només seran conservades durant el temps necessari per a complir amb les finalitats descrites, i no se cedeixen a tercers, excepte obligació legal. La legitimació del tractament és el teu consentiment com a interessat. Podràs exercir els teus drets d'accés, rectificació, limitació i suprimir les dades a través del correu electrònic: dpo@basetis.com, així com a presentar una reclamació davant l'autoritat de control. Pots consultar informació addicional i detallada sobre protecció de dades en la nostra política de privacitat.