Experiences

No volem deixar d’aprendre ni millorar. Per això ens impliquem en projectes interns i col·laboratius, anomenats Experiences, que ens permeten ampliar el nostre coneixement i alinear-nos amb les tecnologies més capdavanteres.

Arrels Localitzador

App de col·laboració ciutadana que permet marcar posicions en un mapa de persones dormint al carrer. Una vegada ubicada la seva localització, els equips de l’entitat poden donar-les assistència. Aquesta aplicació també s’utilitza a Gdańsk, Polònia.

Goita Play App

Goita Play App és una Experience que et permet accedir a tot el catàleg de títols de Goitaquefanara per a conèixer quins audiovisuals s’ofereixen en català a les plataformes de streaming.

Pantallas de la Goita Play App

Digital mapping

Eina digital per a l’hospital de campanya Fira Barcelona que agilitza la tasca del personal sanitari i que evita el contacte entre persones, per tant, disminueix el risc de contagi de COVID-19. A més, cal destacar que aquesta aplicació es pot adaptar a les necessitats de cada centre.

WEB

App Hahatay

Basetis ha desenvolupat una app dinàmica i lúdica per a la promoció de la salut sexual i reproductiva de les dones a Gandiol (Senegal).

WEB

Hope&Help

L’app Hope&Help té la finalitat d’organitzar les passejades dels animals de companyia de persones en solitud de forma més àgil. Les persones voluntàries poden registrar-se, visualitzar el calendari amb els horaris dels passejos que falten per cobrir i assignar-se’ls. L’aplicació ajuda a tenir un major control dels casos assignats d’una manera ordenada, senzilla i eficaç.

WEB

Magic Line 2021

L’arribada de la pandèmia va fer que s’hagués de replantejar per complet el funcionament de la  caminada solidària Magic Line. Basetis ha aprofitat el potencial de l’app desenvolupant noves funcionalitats i eines que han permès que en el 2021, l’app sigui el pilar central de l’edició, mantenint viva l’essència de la Magic Line.

WEB

Mochi Attack

Mochi Attack és un joc per Facebook Instant Games de ritme trepidant on, mitjançant el llançament d’unes criatures o mochis, s’ha de vèncer a diversos enemics. Superar els obstacles permet guanyar monedes i gemmes que poden utilitzar-se per desbloquejar millores per al combat i obtenir nous mochis.

WEB

Sound Anomaly Detection

Sound Anomaly Detection és un algoritme que analitza els sons que produeixen les màquines d’una fàbrica i, en cas de detectar-se una anomalia, avisa a la persona responsable abans que la màquina falli i es produeixi una aturada de la producció.

WEB

Smart Venues

Smart Venues és una eina que permet obtenir una distribució i assignació òptima de seients sota restriccions sanitàries. A més augmenta la capacitat del lloc (i, per tant, del benefici) en una mitjana del 10% en comparació amb una altra mena de solucions no òptimes.

WEB