Màrqueting

Oferim serveis experts de màrqueting que abasten estratègia, màrqueting digital, contingut, esdeveniments i comerç digital, proporcionant tot el que és necessari per a una campanya eficaç i exitosa.

Estratègia de màrqueting

Treballem estretament amb tu per definir els objectius, el pressupost, el públic objectiu i les campanyes personalitzades de l’estratègia de marketing que convertirà els teus clients en fidels defensors de la teva marca. Ja sigui mitjançant inbound màrqueting o un pla integral de comunicació omnicanal, us aportem l’experiència necessària per ajudar la vostra marca o producte a assolir l’èxit.

Inbound màrqueting i de continguts

Posem el focus a atraure, convertir i retenir clients potencials a través de continguts que donen valor a la teva marca i incrementen l’engagement. Utilitzem estratègies com el SEO, el marquèting social o l’automatització del marquèting amb l’objectiu de proporcionar valor als clients i construir relacions a llarg termini en lloc de limitar-se a promocionar productes o serveis.

Gestió d'esdeveniments

Eleva la teva marca amb la nostra gestió d’esdeveniments, siguin físics, virtuals o híbrids. Creem experiències que s’ajusten als vostres objectius i pressupost, des de la ideació fins a l’execució, i ens ocupem de cada detall amb precisió, garantint un esdeveniment fluid i atractiu que deixi una impressió duradora entre el teu públic.

Ads (mitjans de pagament)

Identifiquem objectius per crear campanyes i anuncis persuasius que inciten a l’acció. Amb anàlisis detallades, mesurem l’eficàcia de les campanyes i ajustem estratègies per optimitzar el retorn de la inversió (ROI). Treballem amb diversos canals i plataformes, com SEM, publicitat a xarxes socials, gràfica i vídeo.

Analítica i CRO

Ens centrem a millorar l’eficàcia de les plataformes i les campanyes analitzant les dades i el comportament dels usuaris. Les dades són els protagonistes nous i ens encanta el cercle perfecte de l’optimització contínua.

Xarxes socials

Promocionem la teva marca o producte, apropant-ho al teu públic objectiu i augmentant el seu engagement. Ho fem adaptant l’estratègia de comunicació al llenguatge, registre i ritme de qualsevol canal social.

Comerç digital

Transformem el teu negoci en l’àmbit digital per treure el màxim profit al comerç online. Ajudem la teva marca a guanyar presència a la xarxa, atraure nous clients i ampliar les vendes.

Veure cas d'èxit

#HappyEscaleras Happy Day

veure cas d'èxit

Veure cas d'èxit

Beca GO&FUN

veure cas d'èxit

Veure cas d'èxit

Felicita Nadal amb un colom missatger

veure cas d'èxit

Veure cas d'èxit

La nova gestió empresarial per a pimes i assessories

veure cas d'èxit

Veure cas d'èxit

Otsuka: Content Màrqueting per xarxes socials

veure cas d'èxit

Cerques una solució?

Explica’ns el que necessites. Escriu-nos a través d’aquest formulari i t’oferirem la solució que millor s’ajusti a la teva necessitat.


    Informació bàsica sobre protecció de dades (RGPD)

    T'informem que les dades personals que facilitis seran tractades per BASE TECHNOLOGY & INFORMATION SERVICES SLU (Basetis) com a responsable d'aquesta web. La finalitat de la recollida i el tractament de les dades és per a donar resposta a la consulta realitzada, així com per a l'enviament d'informació sobre els serveis del responsable del tractament. Les dades només seran conservades durant el temps necessari per a complir amb les finalitats descrites, i no se cedeixen a tercers, excepte obligació legal. La legitimació del tractament és el teu consentiment com a interessat. Podràs exercir els teus drets d'accés, rectificació, limitació i suprimir les dades a través del correu electrònic: dpo@basetis.com, així com a presentar una reclamació davant l'autoritat de control. Pots consultar informació addicional i detallada sobre protecció de dades en la nostra política de privacitat.