Transformació empresarial

Ajudem les empreses a utilitzar la tecnologia de manera estratègica per impulsar un salt significatiu en totes les seves accions, millorant-ne el rendiment, l’agilitat i la innovació.

Transformació digital

Treballem estretament amb les organitzacions per adoptar tecnologies digitals i modernitzar els seus processos de negoci, millorant així la seva eficiència, agilitat i competitivitat. Avaluem la seva infraestructura de TI existent, identifiquem àrees de millora i desenvolupem una estratègia integral de transformació digital alineada amb els objectius empresarials.

Indústria 4.0

Els nostres serveis de consultoria en Indústria 4.0 ajuden les organitzacions a navegar pel complex panorama de les tecnologies de fabricació avançades, també conegudes com la quarta revolució industrial. Col·laborem estretament amb els clients per desenvolupar estratègies d’implementació de noves tecnologies, optimitzar els processos de producció i millorar el rendiment general de les operacions de fabricació.

Organitzacions humanes

Oferim serveis de consultoria a Organitzacions humanes per ajudar les empreses a construir equips sòlids i eficaços, desenvolupar habilitats de lideratge i crear una cultura d’alt rendiment. Identifiquem àrees de millora i desenvolupem una estratègia integral per millorar el rendiment de l’organització en col·laboració estreta amb els clients.

Optimització de processos

Ajudem les organitzacions a millorar la seva eficiència i eficàcia operativa identificant i eliminant ineficiències, reduint costos i augmentant la productivitat. A través dels nostres serveis de consultoria en Optimització de processos, treballem de bracet amb els nostres clients per avaluar els seus processos existents, identificar àrees de millora i desenvolupar una estratègia integral per optimitzar les seves operacions.

Full de ruta de TI

Amb els nostres serveis Full de ruta de TI, ajudem les organitzacions a planificar i executar la seva estratègia tecnològica per assolir els seus objectius empresarials. Avaluem la seva infraestructura tecnològica existent, identifiquem àrees de millora i desenvolupem un full de ruta de TI integral alineat amb els seus objectius empresarials.

Veure cas d'èxit

Anàlisi i optimització de processos d’indústria 4.0 per la transformació digital

veure cas d'èxit

Veure cas d'èxit

Q&A per millorar el desplegament de solucions tècniques

veure cas d'èxit

Cerques una solució?

Explica’ns el que necessites. Escriu-nos a través d’aquest formulari i t’oferirem la solució que millor s’ajusti a la teva necessitat.


    Informació bàsica sobre protecció de dades (RGPD)

    T'informem que les dades personals que facilitis seran tractades per BASE TECHNOLOGY & INFORMATION SERVICES SLU (Basetis) com a responsable d'aquesta web. La finalitat de la recollida i el tractament de les dades és per a donar resposta a la consulta realitzada, així com per a l'enviament d'informació sobre els serveis del responsable del tractament. Les dades només seran conservades durant el temps necessari per a complir amb les finalitats descrites, i no se cedeixen a tercers, excepte obligació legal. La legitimació del tractament és el teu consentiment com a interessat. Podràs exercir els teus drets d'accés, rectificació, limitació i suprimir les dades a través del correu electrònic: dpo@basetis.com, així com a presentar una reclamació davant l'autoritat de control. Pots consultar informació addicional i detallada sobre protecció de dades en la nostra política de privacitat.