Política de privacitat de candidatures

Aquesta política de privacitat (“Política de Privacitat de Candidatures”) explica com Basetis recopila, comparteix i utilitza les dades personals de les persones que ens envien informació per optar a un lloc de treball a la nostra empresa. També trobaràs informació sobre com pots exercir els teus drets de privacitat. En enviar la teva candidatura, acceptes que Basetis utilitzi les teves dades personals com es descriu en aquesta Política de Privacitat de Candidatures. Els termes “nosaltres”, “ens” o “el nostre/a” fan referència a BASE TECHNOLOGY & INFORMATION SERVICES SLU (Basetis).

Per a més informació sobre la política de privacitat general d’aquest lloc web i les seves condicions d’ús, visita la nostra pàgina de Política de Privacitat i l’Avís Legal.

Resum

A continuació, resumim els punts clau de la nostra política de privacitat de Candidatures. Per obtenir més informació sobre una secció en particular, simplement fes clic en l’enunciat d’aquesta secció.

 

Responsable del tractament

BASE TECHNOLOGY & INFORMATION SERVICES SLU (BASETIS)

CIF B65208183 

Domicili: Casa Milà – La Pedrera, passeig de Gràcia 92, 1r 1a, 08008 Barcelona

Delegat de Protecció de Dades (DPO):

Advocada, Julia Carreras Marín

 

Informació que recopilem de tu

Informació proporcionada voluntàriament:

– Dades identificatives, dades de contacte i CV.

Informació recol·lectada internament:

– Persona que ho referencia i comentaris del procés de selecció

 

Per què recollim aquesta informació

Tractem les dades personals que proporciones de forma voluntària i la informació que obtenim internament per poder realitzar el procés de selecció de forma eficient. D’aquesta manera, podem fer que et resulti més fàcil iniciar un procés de selecció amb nosaltres.

Informació proporcionada voluntàriament:

– Identificació.

– Valoració de la seva candidatura.

– Comunicació durant el procés.

– Notificacions de noves oportunitats que s’ajustin al teu perfil.

Informació recol·lectada internament:

– Identificació

– Valoració de la teva candidatura

 

Amb qui compartim les teves dades personals?

Pot ser que compartim les seves dades personals amb els següents destinataris (i sempre que ho fem, ens assegurarem de comptar amb la seguretat i les garanties contractuals adequades per a protegir-la):

– Tercers que donen suport als nostres Serveis (per exemple, gestoria externa que porti la gestió de les nòmines).

– Possibles clients de Basetis per als quals creguem que pot prestar serveis, la persona candidata.

– Qualsevol organisme que s’encarregui de fer complir la llei o qualsevol organisme o un altre tercer als quals sigui necessari revelar les dades conformement a la llei.

– Persones amb propietats o entitats reorganitzades en el cas d’una reestructuració empresarial, venda, compra o creació d’una empresa conjunta que afecti el nostre negoci.

– Qualsevol altre tercer per al qual hagis donat el teu consentiment. Mai vendrem, distribuirem ni compartirem de cap altra forma les teves dades personals tret que tinguem el teu consentiment.

 

Bases legals per al tractament de dades personals

Basetis sempre s’ha d’assegurar tenir una base legal per demanar i tractar les teves dades personals, que canviarà segons el tipus de dada personal i el context en què l’obtinguem.

Recaptem i tractem les teves dades personals principalment per a l’execució de les funcions de selecció de personal per a això comptem amb el teu consentiment en acceptar de forma expressa la nostra Política de Privacitat de Candidatures i l’enviament voluntari de la teva candidatura, però també tractem algunes de les seves dades amb fins legítims.

Transferències internacionals

No fem transferències internacionals de les teves dades.

 

Seguretat

Basetis dona gran importància a la protecció de les teves dades personals contra l’accés no autoritzat, el tractament il·legal, la pèrdua accidental, la destrucció i el dany d’aquests. Implementem mesures tècniques i organitzatives apropiades per salvaguardar aquesta informació.

 

Termini de conservació

24 mesos d’ençà que hagi finalitzat el procés de selecció sense que t’hagis integrat a la plantilla de Basetis.

També podrem conservar certes dades personals per un determinat període de temps superior per a operacions legítimes, com ara el manteniment de registres, l’autoanàlisi de la nostra feina i el compliment de les nostres obligacions legals. Sempre que retinguem la teva informació, ho farem complint amb les lleis aplicables.

 

Els teus drets de protecció de dades

Pots posar-te en contacte amb nosaltres en qualsevol moment per revisar i actualitzar les teves dades personals. Així mateix, pots posar-te en contacte amb nosaltres per demanar-nos que eliminem les teves dades personals o restringim el seu tractament, o per sol·licitar-nos que els transferim a una tercera persona.

 

Actualitzacions d’aquesta Política de Privacitat de Candidatures

És possible que actualitzem aquesta política de privacitat de Candidatures de tant en tant per adaptar-la a possibles canvis legals, tècnics o comercials. Et recomanem que revisis periòdicament aquesta pàgina per obtenir la informació més recent sobre les nostres pràctiques de privadesa.

 

Com contactar amb nosaltres

Si tens alguna pregunta o inquietud sobre aquesta política de privacitat de Candidatures, posa’t en contacte amb nosaltres a través d’aquest e-mail: dpo[a]basetis.com.

DPO: Júlia Carreras Marin julia.carreras[a]basetis.com.

Política de privacitat de Candidatures

1. Informació que recopilem de tu

Les dades personals que podem recopilar sobre tu es classifiquen en les següents categories generals:

Informació que proporciones de forma voluntària:

– Per poder iniciar un procés de selecció se’t demana que proporcions dades personals de forma voluntària.

– Informació de registre: Quan envies una candidatura a Basetis, et registres o completes formularis i recopilem informació sobre tu, inclosos el teu nom, adreça, número de telèfon, adreça de correu electrònic i el CV que s’adjunta.

Les dades del CV publicades i recollides a través de portals web d’aquelles universitats amb les quals BASETIS té un conveni subscrit, i en les quals hagis prestat el consentiment explícit de ser contactat per a participar en processos de selecció.

Informació que recopilem internament:

– Persona referenciadora: Per iniciar una candidatura a Basetis és possible que alguna persona integrant de Basetis t’hagi referenciat o recomanat internament. En aquest cas, aquesta informació s’incorpora a la seva fitxa com a persona candidata.

– Opinions: Quan s’inicia un procés de selecció les persones que intervenen en el mateix tenen l’obligació d’incorporar les seves opinions en la fitxa del candidat o candidata a l’efecte de poder ser més eficients i així mateix a l’efecte de poder revisar el seu treball.

 

2. El nostre ús de la informació recopilada

A continuació informem de les finalitats de tractament de les teves dades personals:

– Informació que tu proporciones de forma voluntària (Informació de registre i dades proporcionades en portals web d’universitats): ens permet identificar-te com a candidat o candidata; contactar amb tu per conèixer-te i valorar la teva candidatura; comunicar el resultat del procés de selecció; i notificar-sobre noves oportunitats que s’ajustin al teu perfil i que puguin sorgir durant els pròxims vint-i-quatre mesos després què hagi finalitzat el procés de selecció sense que t’hagis integrat a la plantilla de Basetis.

– Informació que recopilem internament: Quan s’inicia un procés de selecció hi ha una sèrie de dades que es recopilen internament (informació de la persona referenciadora i opinions generades en el procés). Les dades de qui va ser la teva referenciador i els comentaris generats en el procés de selecció ens proporcionen informació útil per si d’aquí a un temps es decideix iniciar un nou procés amb nosaltres i també a efectes propis d’autoanàlisi i gestió del nostre treball. Per això, és un interès legítim de Basetis conservar aquestes dades.

 

3. Amb qui compartim les teves dades personals

En prestar els serveis, depenent de les circumstàncies, compartirem les teves dades personals amb les següents entitats:

Potser compartim les teves dades personals amb els següents destinataris i destinatàries (i sempre que ho fem, ens assegurarem de comptar amb la seguretat i les garanties contractuals adequades per protegir-la):

– Terceres persones que donen suport als nostres Serveis. Per exemple, gestoria externa que porti la gestió de les nòmines, com pot ser Grup MLT Assessoria integral;

– Possible clientela de Basetis per a la qual creguem que pot prestar serveis la persona. De vegades, per a projectes concrets que realitza Basetis, cal que la clientela aprovi o doni la seva conformitat sobre la persona en concret de Basetis que s’encarrega de realitzar les funcions.

– Qualsevol organisme que s’encarregui de fer complir la llei o organisme regulador, agència governamental, tribunal o una altra tercera persona als que creiem que és necessari revelar la informació (i) per complir amb la llei o regulació aplicable, (ii) per a exercir, establir o defensar els nostres drets legals, o (iii) per protegir els seus interessos vitals o els de qualsevol altra persona;

– Si alguna part del nostre negoci entra en una aliança d’empreses, compra una altra empresa o es ven o es fusiona amb una altra entitat comercial, la teva informació podria ser divulgada o transferida a l’empresa de destinació o a nous socis comercials o propietaris o els seus agents i assessors. En aquestes circumstàncies, sempre informarem les entitats corresponents que només han d’usar les teves dades personals per a les finalitats descrites en aquesta política de privacitat de Candidatures.

– Qualsevol altre tercer per al qual vostè hagi consentit la comunicació de les teves dades personals. No vendrem, distribuirem ni cedirem les teves dades personals a menys que tinguem el teu consentiment o la llei així ho requereixi.

 

4. Bases legals per al tractament de dades personals

La base legal per demanar i tractar les dades personals com es descriu anteriorment dependrà del context específic en el qual les recopilem.

Recaptem i tractem les teves dades personals principalment per a l’execució de les funcions de selecció de personal, per a això comptem amb el teu consentiment en acceptar de forma expressa la nostra política de privacitat i l’enviament voluntari de la teva candidatura, però també tractem algunes de les teves dades amb fins legítims.

En alguns casos, podem tenir l’obligació legal de recopilar dades personals de tu (per exemple, en el cas de procediments legals). Si et demanem que proporcions dades personals per a complir amb un requisit legal o per complir el nostre contracte amb tu, ho deixarem clar en el moment pertinent i t’informarem de si la facilitació de les teves dades personals és obligatòria o no (i també t’explicarem les possibles conseqüències en cas que tu no la facilitis).

De la mateixa manera, si recaptem i tractem les teves dades personals per als nostres interessos legítims (o els de qualsevol tercer), et deixarem clar en el moment pertinent quins són aquests interessos legítims.

Si tens preguntes o necessites més informació sobre la base legal sobre la base de la qual recaptem i tractem les teves dades personals, contacte amb nosaltres utilitzant les dades de contacte que trobareu a la secció “Com contactar amb nosaltres”.

 

5. Transferències de dades internacionals

No fem transferències internacionals de les teves dades.

 

6. Seguretat

Donem gran importància a mantenir les teves dades personals segurs i protegits. En conseqüència, implementem mesures tècniques i organitzatives apropiades i tecnologia estàndard de la indústria per protegir-la de l’accés no autoritzat i el tractament il·legal, la pèrdua accidental, la destrucció i el mal.

Les mesures de seguretat que utilitzem estan dissenyades per proporcionar un nivell de seguretat de protecció adequat al risc de tractar les teves dades personals.

 

7. Conservació de dades

Basetis conservarà les teves dades personals per un període no superior a la necessària per complir amb les finalitats descrites en aquesta política de privacitat de Candidatures, en concret, conservarem les teves dades durant un termini màxim de vint-i-quatre mesos des que s’hagi acabat el procés de selecció sense que tu t’hagis integrat a la plantilla de Basetis, i sempre que tu hagis prestat el teu consentiment.

També podrem conservar certes dades personals per un determinat període de temps superior per a operacions legítimes, com ara el manteniment de registres, o per poder realitzar una autoanàlisi del nostre treball, o perquè puguem complir les nostres obligacions legals, fiscals o comptables. Sempre que retinguem la teva informació, ho farem complint amb les lleis aplicables.

En cas que t’oposis al fet que tractem certes dades personals, conservarem un registre de la teva oposició al tractament de les teves dades personals perquè puguem seguir respectant els teus desitjos.

Destruirem o anonimitzarem permanentment les teves dades personals en el moment en què ja no tinguem la necessitat de tractar-los per satisfer les nostres necessitats comercials legítimes o per algun motiu legal. Si això no és possible (per exemple, perquè les teves dades personals han estat emmagatzemats en còpies de seguretat), les emmagatzemarem de manera segura i les aïllarem de qualsevol tractament posterior fins que la seva eliminació sigui possible.

 

8. Els teus drets de protecció de dades

Basetis respecta els teus drets de privacitat i protecció de dades. A continuació es mostra un resum dels teus drets respecte a les dades personals que Basetis administra, i els quals pots exercir usant les dades de contacte que figuren a la secció “Com contactar amb nosaltres”:

– Pots sol·licitar accedir  o rectificar la informació subministrada a Basetis, o si vols pots sol·licitar l’eliminació de les teves dades personals.

– Pots oposar-te al tractament de les teves dades personals, demanar-nos que restringim el tractament de les teves dades personals o sol·licitar que es transmetin a un tercer.- Tens dret a optar a no rebre les comunicacions de possibles noves oportunitats de treballar amb nosaltres en qualsevol moment. – De la mateixa manera, si recaptem i tractem les teves dades personals sobre la base legal del teu consentiment, pots retirar el teu consentiment en qualsevol moment. Retirar el teu consentiment no afectarà la legalitat de cap tractament que hàgim dut a terme abans de la teva retirada, ni afectarà el tractament teves dades personals realitzat per bases legals de tractament independents al consentiment.

– Tens dret a presentar una reclamació davant d’una autoritat de control de protecció de dades sobre la nostra obtenció i tractament de les teves dades personals.

Responem a totes les sol·licituds que rebem de persones que desitgen exercir els seus drets de protecció de dades d’acord amb les lleis de protecció de dades aplicables.

 

9. Actualitzacions d’aquesta Política de Privacitat de Candidatures

És possible que actualitzem aquesta política de privacitat de Candidatures de tant en tant per adaptar-la a possibles canvis legals, tècnics o comercials. Sempre que actualitzem la nostra Política de Privacitat de Candidatures, prendrem les mesures adequades per informar-te sobre la base de la importància dels canvis que realitzem. Ens assegurarem d’obtenir el teu consentiment a qualsevol canvi important en la Política de Privacitat de Candidatures sempre que ho exigeixin les lleis de protecció de dades aplicables.

Et recomanem que revisis periòdicament aquesta pàgina per obtenir la informació més recent sobre les nostres pràctiques de privacitat.

 

10. Com contactar amb nosaltres

Si tens alguna pregunta o inquietud sobre aquesta política de privacitat de Candidatures, pots posar-te en contacte amb nosaltres:

Per correu electrònic a: dpo[a]basetis.com

 

El responsable del tractament de les teves dades personals és l’entitat de BASETIS ubicada a Espanya.

BASE TECHNOLOGY & INFORMATION SERVICES SLU – Privacy team

Passeig de Gràcia 92, 1r 1a, 08008 Barcelona

DPO: Advocada, Júlia Carreras Marin  julia.carreras[a]basetis.com.