Ciberseguretat

Generem un entorn segur per minimitzar els riscos en ciberseguretat i les possibles vulnerabilitats de la teva empresa.

Test d’intrusió

Mitjançant hacking ètic, posem a prova la infraestructura de ciberseguretat per detectar punts dèbils o vies d’atacs.

Així, avaluem el nivell de seguretat actual de la teva organització, incloses les xarxes de la indústria 4.0 i aplicacions mòbils.

Anàlisi de vulnerabilitats

Auditem en profunditat tota la seguretat del parc tecnològic de l’organització, des d’aplicacions web o mòbils, seguretat perimetral, codis font fins a xarxes sense fils.

Contemplem qualsevol element del parc que pugui ser objecte d’atac.

Enginyeria inversa de malware

Desgranem el software maliciós que pot arribar a través de la xarxa i generem els mecanismes per contenir els riscos i evitar-ne la propagació.

Enginyeria social

Proporcionem una anàlisi a tots els nivells de l’organització sobre la vulnerabilitat de les persones empleades, sòcies o col·laboradores a ser objecte d’enganys o influències perilloses per a l’extracció d’informació, diners o privilegis.

Pla anual de ciberseguretat

Creem la guia de referència per vetllar que l’estructura de les xarxes estigui sempre actualitzada i protegida de males intencions que busquen fer-se amb informacions, privilegis o altres interessos.

Formació i conscienciació

Formem a les persones de l’organització en nocions bàsiques relacionades amb la ciberseguretat.

D’aquesta manera configurem un primer tallafoc contra les amenaces que puguin posar a qualsevol companyia en risc.

Consultoria ISO 27001 i 22301

Assessorem les organitzacions a avançar en el camí cap a l’excel·lència i aconseguir l’ISO 27001, alineada alhora amb les necessitats del pla de continguts del negoci que requereix l’ISO 22301.

Resposta a incidents

Delicadesa, discreció, confiança i efectivitat. Quatre adjectius que apliquem per donar una resposta ràpida a qualsevol incident o amenaça de ciberseguretat que aparegui a la teva empresa.

I+D Ciberseguretat

Establim col·laboracions amb universitats i centres d’investigació per encapçalar projectes innovadors i que aprofundeixen en matèria de ciberseguretat.

Estar actualitzat és important per conèixer les noves amenaces que van sorgint.

Disaster recovery

Planifiquem una estratègia de còpies de seguretat (backup), recuperació i contingència dels sistemes més crítics i sensibles de l’organització, per accelerar la resiliència després d’una incidència greu.

Analitzem qualsevol escenari per minimitzar la fallada d’un sistema, tant en servidors locals com en el núvol.

SOC

Establim un Centre d’Operacions de Seguretat (SOC) que a través d’un monitoratge 24×7 detectem qualsevol indici d’atac a l’empresa, des de qualsevol lloc i en qualsevol moment.

Elaborem una anàlisi i estudi de patrons d’atac i detectem els punts dèbils.

Veure cas d'èxit

Assessorament i implantació de l’estratègia de ciberseguretat

veure cas d'èxit

Busques una solució?

Explica’ns què necessites. Escriu-nos a través d’aquest formulari i t’oferirem la solució que millor s’ajusti a la teva necessitat.


    Información básica sobre protección de datos (RGPD)


    Te informamos que los datos personales que facilites serán tratados por BASE TECHNOLOGY & INFORMATION SERVICES SLU (Basetis) como responsable de esta web. La finalidad de la recogida y el tratamiento de los datos es para dar respuesta a la consulta realizada, así como para el envío de información sobre los servicios del responsable del tratamiento. Los datos solo serán conservados durante el tiempo necesario para cumplir con las finalidades descritas, y no se ceden a terceros, salvo obligación legal. La legitimación del tratamiento es tu consentimiento como interesado. Podrás ejercer tus derechos de acceso, rectificación, limitación y suprimir los datos a través del correo electrónico: dpo@basetis.com, así como a presentar una reclamación ante la autoridad de control. Puedes consultar información adicional y detallada sobre protección de datos en nuestra política de privacidad.