Salesforce

El líder mundial en CRM centralitza la informació dels teus clients i interaccions en una plataforma integrable amb qualsevol eina, amb automatismes i intel·ligència artificial.

Sales Cloud

Sales Cloud facilita la gestió de clients i vendes de la teva empresa, des de la captació fins al tancament d’oportunitats. El servei permet personalitzar i optimitzar les vendes per a qualsevol sector o mida d’empresa, accelerant el cicle comercial i la gestió efectiva del negoci.

Logo de Salesforce - Sales cloud

Service Cloud

Service Cloud està enfocat a l’atenció al client i la resolució d’incidències, unificant tots els canals de comunicació en un sol lloc i centralitzant la informació per a un servei ràpid i eficient. La integració amb la intel·ligència artificial de Salesforce afavoreix la correcta classificació i resolució d’incidències i permet l’ús de xatbots.

Logo de Salesforce - Service cloud

Experience Cloud

Experience Cloud permet millorar i integrar les teves relacions amb socis i clients finals a través d’unes comunitats d’autoservei personalitzades a partir dels seus perfils. Aquestes comunitats milloren la connexió amb els clients, faciliten les vendes dels socis i afavoreix la col·laboració en un entorn unificat.

Logo de Salesforce - Experience cloud

Marketing Cloud

Mitjançant Marketing Cloud pots connectar amb clients a través de qualsevol canal i dispositiu. Gestiona i personalitza les teves campanyes comercials, llistes de correu, enquestes i mesura els resultats per prendre decisions ajudant-te de la intel·ligència artificial de Salesforce.

Logo de Salesforce - Marketing cloud

Tableau Analytics

Millora la gestió i anàlisi de dades amb Tableau Analytics i la intel·ligència artificial d’Einstein. L’eina t’ajuda a organitzar, automatitzar i visualitzar la informació per maximitzar el benefici de la teva empresa i prendre les millors decisions estratègiques i de negoci.

Logo de Salesforce - Tableau Analytics

Mulesoft

Resol els problemes de connectivitat i intercanvi de dades entre aplicacions de manera fàcil i escalable amb Mulesoft, una eina que et permet integrar i connectar qualsevol sistema.

Logo de Salesforce - Mulesoft

Cerques una solució?

Explica’ns el que necessites. Escriu-nos a través d’aquest formulari i t’oferirem la solució que millor s’ajusti a la teva necessitat.


    Informació bàsica sobre protecció de dades (RGPD)

    T'informem que les dades personals que facilitis seran tractades per BASE TECHNOLOGY & INFORMATION SERVICES SLU (Basetis) com a responsable d'aquesta web. La finalitat de la recollida i el tractament de les dades és per a donar resposta a la consulta realitzada, així com per a l'enviament d'informació sobre els serveis del responsable del tractament. Les dades només seran conservades durant el temps necessari per a complir amb les finalitats descrites, i no se cedeixen a tercers, excepte obligació legal. La legitimació del tractament és el teu consentiment com a interessat. Podràs exercir els teus drets d'accés, rectificació, limitació i suprimir les dades a través del correu electrònic: dpo@basetis.com, així com a presentar una reclamació davant l'autoritat de control. Pots consultar informació addicional i detallada sobre protecció de dades en la nostra política de privacitat.