Disseny

Comptem amb un equip multidisciplinari amb el qual realitzem qualsevol classe de projectes relacionats amb el disseny, tant online com offline.

UX/UI Web i App

Analitzem l’estructura dels continguts per crear una experiència d’usuari (UX) intuïtiva que s’ajusta a les necessitats del client.

A través d’una comunicació molt propera amb el client, apliquem el disseny visual (UI) adaptant-nos a la seva identitat.

Identitat corporativa

Dissenyem logotips que representen de manera clara i senzilla les característiques que defineixen al client o producte, i creem una línia gràfica coherent per a tota mena d’elements, tant en l’entorn online (web, bàners…) com imprès (targetes, paper de carta…).

Packaging

Dissenyem envasos i etiquetes de qualsevol classe de producte.

Creem aquests dissenys per destacar cada producte de la resta i orientar-los al seu públic objectiu, respectant alhora els valors de la marca que representa.

Continguts

Generem i editem qualsevol mena de continguts (textos, imatges, vídeo i multimèdia) per productes tant online com offline i impresos.

Realitzem el seu manteniment, difusió (butlletins, bàners, xarxes socials), els adaptem al seu públic objectiu i a la línia gràfica del producte o client.

Veure cas d'èxit

#HappyEscaleras Happy Day

veure cas d'èxit

Veure cas d'èxit

AMB Mobilitat

veure cas d'èxit

Veure cas d'èxit

App del Mobile World Congress

veure cas d'èxit

Veure cas d'èxit

Beca GO&FUN

veure cas d'èxit

Veure cas d'èxit

Cercador intel·ligent i personalitzat

veure cas d'èxit

Veure cas d'èxit

Disseny i maquetació de web

veure cas d'èxit

Veure cas d'èxit

Farma xatbot: algorisme de conversa guiada

veure cas d'èxit

Veure cas d'èxit

Felicita Nadal amb un colom missatger

veure cas d'èxit

Veure cas d'èxit

La nova gestió empresarial per a pimes i assessories

veure cas d'èxit

Veure cas d'èxit

Volava: Classes de fitness online

veure cas d'èxit

Cerques una solució?

Explica’ns el que necessites. Escriu-nos a través d’aquest formulari i t’oferirem la solució que millor s’ajusti a la teva necessitat.


    Informació bàsica sobre protecció de dades (RGPD)


    T'informem que les dades personals que facilitis seran tractades per BASE TECHNOLOGY & INFORMATION SERVICES SLU (Basetis) com a responsable d'aquesta web. La finalitat de la recollida i el tractament de les dades és per a donar resposta a la consulta realitzada, així com per a l'enviament d'informació sobre els serveis del responsable del tractament. Les dades només seran conservades durant el temps necessari per a complir amb les finalitats descrites, i no se cedeixen a tercers, excepte obligació legal. La legitimació del tractament és el teu consentiment com a interessat. Podràs exercir els teus drets d'accés, rectificació, limitació i suprimir les dades a través del correu electrònic: dpo@basetis.com, així com a presentar una reclamació davant l'autoritat de control. Pots consultar informació addicional i detallada sobre protecció de dades en la nostra política de privacitat.